GFFermari Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2023 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2023 ....χαθηκαν τα εικονιδια απο το desktop κ δεν ανοιγει ο task manager. Ειναι ιος ή win 11 thing?
tommybertsen Απρίλιος 2, 2023 #2 Απρίλιος 2, 2023 5 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: ....χαθηκαν τα εικονιδια απο το desktop κ δεν ανοιγει ο task manager. Ειναι ιος ή win 11 thing? Κάνε restart (και νέο θέμα, θα πει ο Αστρολάβος ) Ιός γιατί να είναι; Πως; Τι; Σκαν με malwarebytes ή ακόμη και με τον defender για να σιγουρευτείς. Δεν έχεις κάνει κάνα hide desktop icons υποθέτω, άρα; ΠΙο πολύ για win11 thingy μοιάζει. Κάνα update recently? Αν συνεχίζει το πρόβλημα, τα μεταφέρω σε νέο θέμα
GFFermari Απρίλιος 2, 2023 Author #3 Απρίλιος 2, 2023 2 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Κάνε restart (και νέο θέμα, θα πει ο Αστρολάβος ) Ιός γιατί να είναι; Πως; Τι; Σκαν με malwarebytes ή ακόμη και με τον defender για να σιγουρευτείς. Δεν έχεις κάνει κάνα hide desktop icons υποθέτω, άρα; ΠΙο πολύ για win11 thingy μοιάζει. Κάνα update recently? Αν συνεχίζει το πρόβλημα, τα μεταφέρω σε νέο θέμα ...εχω θεμα guys. 10 restarts, virus scan με avira k windows k sfc scannow etc. Το control panel ειναι αδειο! O task manager δεν ανοιγει! ΓΤΧΚΤΠΤ. 1
HotPeanut Απρίλιος 2, 2023 #4 Απρίλιος 2, 2023 21 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: ....χαθηκαν τα εικονιδια απο το desktop κ δεν ανοιγει ο task manager. Ειναι ιος ή win 11 thing? Δώσε μου teamviewer ID & password να δω κάτι. Spoiler 2
tommybertsen Απρίλιος 2, 2023 #5 Απρίλιος 2, 2023 Μεταφέρθηκε εδώ η ερώτηση. Και του ΧΟΝΤΑ 17 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: ...εχω θεμα guys. 10 restarts, virus scan με avira k windows k sfc scannow etc. Το control panel ειναι αδειο! O task manager δεν ανοιγει! ΓΤΧΚΤΠΤ. Μου μυρίζει δίσκος.. dunno why.
GFFermari Απρίλιος 2, 2023 Author #6 Απρίλιος 2, 2023 Τσεκαρα τους δισκους κ ηταν οκ. Μαλλον ιος or something απο κατεβασμενο αρχειο. Μου το βαλε σε καραντινα το Avira αλλα μαλλον δε χαμπαριασε αυτο. Δε το γλιτωσα το φορματ.
GeorgeVasil Απρίλιος 2, 2023 #7 Απρίλιος 2, 2023 https://www.elevenforum.com/t/rebuild-icon-cache-in-windows-11.2049/ ??
p55 Απρίλιος 2, 2023 #8 Απρίλιος 2, 2023 Ρίξε και μια ματιά εδώ, μπορείς να εγκαταστήσεις ξανά το λειτουργικό χωρίς να χάσεις αρχεία και εφαρμογές. How to Install Windows 11 Without Losing Data [Full Guide] WWW.CLEVERFILES.COM Wanting to upgrade from Windows 10 to the new Windows 11? In this article, we cover exactly how to install Windows 11 without losing... 1
Recommended Posts