Jump to content



Γέμισμα τρύπας τοίχου και κάλυψη με πλακάκια


Recommended Posts

Καλησπέρα,

τοποθέτησα ηλιακό θερμοσίφωνα στη ταράτσα και έκανα μερικές τροποποιήσεις στους σωλήνες του νερού που για να τους βρώ αναγκάστηκε ο υδραυλικός να ανοίξει τρύπα στον τοίχο σπάζοντας και δύο πλακάκια.

Μπορείτε να μου προτείνετε τρόπους να κλειστεί η τρύπα και να τοποθετήσω πλακάκια;

 

 

Snap 2023-10-18 at 21.14.26.png

Link to comment
Share on other sites

Η πιο οικονομική λύση είναι γυψοσανίδα και από πάνω πλακάκι.

 

Λίγο πιο ακριβή λύση είναι ντουλάπι, ώστε να είναι επισκέψιμο το σημείο, και από πάνω πλακάκι.

 

Η ακριβότερη αλλά εξωτική λύση είναι μαγνητική βάση στην οποία θα κολλήσει το πλακάκι και θα τοποθετηθεί στο κενό σιδερένια βάση στην οποία θα πιάσει με τον μαγνήτη. Για την αφαίρεση για τυχόν επισκευή θα χρειαστεί να έχεις δυνατές βεντούζες, σαν αυτές που έχουν για να κουβαλάνε τα τζάμια.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η πεθερα μου σε κατι αναλογο ειχε φτιαξει κατι σαν πορτα ντουλαπιου, αλλα εχει εκεινη την ιδιαιτερη σουστα, που πιεζεις προς τα μεσα μεχρι να κανει κλικ κ μετα ανοιγει.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα. Μετ ααπο χρόνια σε διάφορες δουλειές μαστορέματος και 2 χρόνια σε δουλειές πλακιδίων υπάρχουν αρκετοί τρόπου που μπορείς να το κάνεις. Η γυψοσανίδα όπως ανέφεραν είναι μια εύκολη λύση και ΝΑΙ μπορείς να βάλεις και αντέχει μια χαρα 2 πλακάκια (εδώ κάνουν τοίχους σε τουαλέτα με σανίδα και το γεμίζουν πλακάκια. Μην ξεχνάς ενα κομμάτι που κρατάει ένα πλακάκι είναι ο αρμός, για αυτό σωστή εφαρμογή ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΑΝΊΔΑ ΝΑ ΤΟ ΒΆΨΕΙΣ ΜΠΕΤΟΚΟΝΤΑΚ ΠΡΏΤΑ αλλιώς θα τα πάρεις στα χέρια μετά απο μερικά χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.