Havic Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν (edited) Σκέφτομαι να αγοράσω μία, ξέρω ότι τη γεμίζουμε μέχρι τα 2/3 περίπου, για 1.5kg 99% των περιπτώσεων, ίσως και μέχρι 2 κιλά, σπάνια όμως, μοσχάρι κοκκινιστό (νερό δεν ξέρω καθώς μάλλον παίρνει διαφορετική ποσότητα η χύτρα ταχύτητας ) τι μέγεθος λέτε; Σκέφτομαι λόγο κόστος να πάω σε tefal. Έγινε επεξεργασία 20 ώρες πριν από Havic
2cpu 19 ώρες πριν #2 19 ώρες πριν Αναλογως την οικογενεια.Αποψη παρε μεγαλη για να εισαι ποιο ανετος ανα πασα στιγμη(επισκεψεις, ιδιαιτερο μεγαλο φαι). Επισης παλι φυσικα αποψη μου παρε μια που εχει οσο το δυνατον λιγοτερα πλαστικα.Πολυμεριζονται με το καιρο ,σπανε και κοστιζουν οσο μια νεα χυτρα.Χωρια που δεν καθαριζουν με τιποτα . 1 1
Havic 16 ώρες πριν Author #3 16 ώρες πριν Το λάστιχο στο καπάκι δεν το γλιτώνεις σε καμία, για τις λαβές κτλ θα το προσέξω. Για το μέγεθος πιο πολύ κοιτάω προς 7lt ή ίσως 8lt .
2cpu 11 ώρες πριν #4 11 ώρες πριν Το λαστιχο οποιαδηπωτε και να παρεις θα ΠΡΕΠΕΙ να το αλλαζεις για να σφραγιζει σωστα και το κοστος ειναι μηδαμινο.Η μεγαλη θα εισαι ανετα η μικρη δεν θα σε μεγαλωνει.
astrosunnefo 1 ώρα πριν #5 1 ώρα πριν 19 ώρες πριν, το μέλος Havic έγραψε: Σκέφτομαι να αγοράσω μία, ξέρω ότι τη γεμίζουμε μέχρι τα 2/3 περίπου, για 1.5kg 99% των περιπτώσεων, ίσως και μέχρι 2 κιλά, σπάνια όμως, μοσχάρι κοκκινιστό (νερό δεν ξέρω καθώς μάλλον παίρνει διαφορετική ποσότητα η χύτρα ταχύτητας ) τι μέγεθος λέτε; Σκέφτομαι λόγο κόστος να πάω σε tefal. Των 6lt καλύπτει μια χαρά 2-3 άτομα.
Recommended Posts