Havic Posted May 8 #1 Posted May 8 (edited) Σκέφτομαι να αγοράσω μία, ξέρω ότι τη γεμίζουμε μέχρι τα 2/3 περίπου, για 1.5kg 99% των περιπτώσεων, ίσως και μέχρι 2 κιλά, σπάνια όμως, μοσχάρι κοκκινιστό (νερό δεν ξέρω καθώς μάλλον παίρνει διαφορετική ποσότητα η χύτρα ταχύτητας ) τι μέγεθος λέτε; Σκέφτομαι λόγο κόστος να πάω σε tefal. Edited May 8 by Havic
2cpu Posted May 8 #2 Posted May 8 Αναλογως την οικογενεια.Αποψη παρε μεγαλη για να εισαι ποιο ανετος ανα πασα στιγμη(επισκεψεις, ιδιαιτερο μεγαλο φαι). Επισης παλι φυσικα αποψη μου παρε μια που εχει οσο το δυνατον λιγοτερα πλαστικα.Πολυμεριζονται με το καιρο ,σπανε και κοστιζουν οσο μια νεα χυτρα.Χωρια που δεν καθαριζουν με τιποτα . 1 1
Havic Posted May 8 Author #3 Posted May 8 Το λάστιχο στο καπάκι δεν το γλιτώνεις σε καμία, για τις λαβές κτλ θα το προσέξω. Για το μέγεθος πιο πολύ κοιτάω προς 7lt ή ίσως 8lt .
2cpu Posted May 9 #4 Posted May 9 Το λαστιχο οποιαδηπωτε και να παρεις θα ΠΡΕΠΕΙ να το αλλαζεις για να σφραγιζει σωστα και το κοστος ειναι μηδαμινο.Η μεγαλη θα εισαι ανετα η μικρη δεν θα σε μεγαλωνει. 1
astrosunnefo Posted May 9 #5 Posted May 9 19 ώρες πριν, το μέλος Havic έγραψε: Σκέφτομαι να αγοράσω μία, ξέρω ότι τη γεμίζουμε μέχρι τα 2/3 περίπου, για 1.5kg 99% των περιπτώσεων, ίσως και μέχρι 2 κιλά, σπάνια όμως, μοσχάρι κοκκινιστό (νερό δεν ξέρω καθώς μάλλον παίρνει διαφορετική ποσότητα η χύτρα ταχύτητας ) τι μέγεθος λέτε; Σκέφτομαι λόγο κόστος να πάω σε tefal. Των 6lt καλύπτει μια χαρά 2-3 άτομα. 1
navaho7 Posted May 12 #6 Posted May 12 έχω χύτρες από τη συγχωρεμένη τη μάνα μου και το μόνο που έχουμε αλλάξει είναι λάστιχο αρκετά συχνά, αλλά όπως είπε και ο 2cpu είναι πάμφθηνο. Τα άλλα πλαστικά (χερούλια και το προστατευτικό της βαλβίδας) δεν έχουν χαλάσει tbf though, εγώ δεν την έχω χρησιμοποιήσει εδώ και χρόνια γιατί δεν έχω καταφέρει να μην τα κάψω. ο,τι κι αν κάνω 2
Havic Posted May 12 Author #7 Posted May 12 Καλησπέρα ! Τελικά αγόρασα την Tefal Secure Trendy 8lt στα 59.30€ καλή ή μάπα θα δείξει μέσα στην εβδομάδα, για αντοχή οκ αυτό παίρνει χρόνο, με μια ματιά είναι οκ. https://www.skroutz.gr/s/54695080/Tefal-Secure-Trendy-CHytra-Tachytitas-8lt.html 2
2cpu Posted May 12 #8 Posted May 12 (edited) Καλησπερα.Ειναι επωνυμη μια χαρα θα σε ειναι οτι χρειαστεις θα το βρισκεις (μακαρι να μην χρειαστεις τπτ ).Το καλαθακι ολα τα λεφτα εγω εχω ενα αλλου τυπου και οταν κανω μπριζολα μοσχαρισια για τα μικρα την βγαζω με το κουταλακι .Καλοδουλευτη και αναμενουμε φωτορεπορταζ. Edited May 12 by 2cpu 1
Recommended Posts