Havic Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8 (edited) Σκέφτομαι να αγοράσω μία, ξέρω ότι τη γεμίζουμε μέχρι τα 2/3 περίπου, για 1.5kg 99% των περιπτώσεων, ίσως και μέχρι 2 κιλά, σπάνια όμως, μοσχάρι κοκκινιστό (νερό δεν ξέρω καθώς μάλλον παίρνει διαφορετική ποσότητα η χύτρα ταχύτητας ) τι μέγεθος λέτε; Σκέφτομαι λόγο κόστος να πάω σε tefal. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8 από Havic
2cpu Μάϊος 8 #2 Μάϊος 8 Αναλογως την οικογενεια.Αποψη παρε μεγαλη για να εισαι ποιο ανετος ανα πασα στιγμη(επισκεψεις, ιδιαιτερο μεγαλο φαι). Επισης παλι φυσικα αποψη μου παρε μια που εχει οσο το δυνατον λιγοτερα πλαστικα.Πολυμεριζονται με το καιρο ,σπανε και κοστιζουν οσο μια νεα χυτρα.Χωρια που δεν καθαριζουν με τιποτα . 1 1
Havic Μάϊος 8 Author #3 Μάϊος 8 Το λάστιχο στο καπάκι δεν το γλιτώνεις σε καμία, για τις λαβές κτλ θα το προσέξω. Για το μέγεθος πιο πολύ κοιτάω προς 7lt ή ίσως 8lt .
2cpu Μάϊος 9 #4 Μάϊος 9 Το λαστιχο οποιαδηπωτε και να παρεις θα ΠΡΕΠΕΙ να το αλλαζεις για να σφραγιζει σωστα και το κοστος ειναι μηδαμινο.Η μεγαλη θα εισαι ανετα η μικρη δεν θα σε μεγαλωνει. 1
astrosunnefo Μάϊος 9 #5 Μάϊος 9 19 ώρες πριν, το μέλος Havic έγραψε: Σκέφτομαι να αγοράσω μία, ξέρω ότι τη γεμίζουμε μέχρι τα 2/3 περίπου, για 1.5kg 99% των περιπτώσεων, ίσως και μέχρι 2 κιλά, σπάνια όμως, μοσχάρι κοκκινιστό (νερό δεν ξέρω καθώς μάλλον παίρνει διαφορετική ποσότητα η χύτρα ταχύτητας ) τι μέγεθος λέτε; Σκέφτομαι λόγο κόστος να πάω σε tefal. Των 6lt καλύπτει μια χαρά 2-3 άτομα. 1
navaho7 Μάϊος 12 #6 Μάϊος 12 έχω χύτρες από τη συγχωρεμένη τη μάνα μου και το μόνο που έχουμε αλλάξει είναι λάστιχο αρκετά συχνά, αλλά όπως είπε και ο 2cpu είναι πάμφθηνο. Τα άλλα πλαστικά (χερούλια και το προστατευτικό της βαλβίδας) δεν έχουν χαλάσει tbf though, εγώ δεν την έχω χρησιμοποιήσει εδώ και χρόνια γιατί δεν έχω καταφέρει να μην τα κάψω. ο,τι κι αν κάνω 2
Havic Μάϊος 12 Author #7 Μάϊος 12 Καλησπέρα ! Τελικά αγόρασα την Tefal Secure Trendy 8lt στα 59.30€ καλή ή μάπα θα δείξει μέσα στην εβδομάδα, για αντοχή οκ αυτό παίρνει χρόνο, με μια ματιά είναι οκ. https://www.skroutz.gr/s/54695080/Tefal-Secure-Trendy-CHytra-Tachytitas-8lt.html 2
2cpu Μάϊος 12 #8 Μάϊος 12 (edited) Καλησπερα.Ειναι επωνυμη μια χαρα θα σε ειναι οτι χρειαστεις θα το βρισκεις (μακαρι να μην χρειαστεις τπτ ).Το καλαθακι ολα τα λεφτα εγω εχω ενα αλλου τυπου και οταν κανω μπριζολα μοσχαρισια για τα μικρα την βγαζω με το κουταλακι .Καλοδουλευτη και αναμενουμε φωτορεπορταζ. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 12 από 2cpu 1
Recommended Posts