BloodMage Δημοσιεύτηκε Χθες στις 04:42 πμ #1 Δημοσιεύτηκε Χθες στις 04:42 πμ Κατι πολυ περιεργο που συμβαινει τις τελευταιες 2 βδομαδες. Καθε μερα τα μεσανυχτα μεχρι το ξημερωμα πεταει ενα Drone πανω απο την περιοχη μας. Οι ωρες δεν ειναι στανταρ. Η δειαρκεια ειναι μια ωρα σιγουρα. Μπορει να ξεκινησει 1.30 με 2.00 μπορει και 4.00 με 5.00. Αλλα ποτε μετα το ξημερωμα! Πεταει αρκετα ψηλα (ωστοσο ακουγεται αρκετα μεσα στο σπιτι αν δεν κοιμασαι) οποτε φανταζομαι σκαναρει την περιοχη? Το ερωτημα ειναι γιατι?
YDinopoulos Χθες στις 06:13 πμ #3 Χθες στις 06:13 πμ 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Κατι πολυ περιεργο που συμβαινει τις τελευταιες 2 βδομαδες. Καθε μερα τα μεσανυχτα μεχρι το ξημερωμα πεταει ενα Drone πανω απο την περιοχη μας. Οι ωρες δεν ειναι στανταρ. Η δειαρκεια ειναι μια ωρα σιγουρα. Μπορει να ξεκινησει 1.30 με 2.00 μπορει και 4.00 με 5.00. Αλλα ποτε μετα το ξημερωμα! Πεταει αρκετα ψηλα (ωστοσο ακουγεται αρκετα μεσα στο σπιτι αν δεν κοιμασαι) οποτε φανταζομαι σκαναρει την περιοχη? Το ερωτημα ειναι γιατι? Στην Βουλα, ο δημος εχει 2-3 Drones που επιτηρούν για φωτιες. Μηπως εχει κατι παρομοιο ο δημος εκει ? 1
Arkan Χθες στις 07:01 πμ #4 Χθες στις 07:01 πμ Θα σου έλεγα να τσεκάρεις το drone aware, μήπως υπάρχει κάποιο μόνιμο σχέδιο πτήσεως στην περίπτωση αστυνομίας/πυροσβεστικής/whatever. Αν και δεν νομίζω, δεν χάνεις όμως κάτι το να το δεις μια στα γρήγορα. Εδώ πχ υπάρχει ένα μόνιμο σχέδιο πτήσης στη περιοχή γύρω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Λέεεεεεεεμε τώρα, μήπως υπάρχει κάτι και σε σένα. 1
BloodMage Χθες στις 09:03 πμ Author #5 Χθες στις 09:03 πμ (edited) 2 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Στην Βουλα, ο δημος εχει 2-3 Drones που επιτηρούν για φωτιες. Μηπως εχει κατι παρομοιο ο δημος εκει ? θα μπορουσε και μακαρι να ειχε και για τον δικο μας δημο, αλλα ειναι περιεργο που συμβαινει μονο μεσανυχτα 2 ώρες πριν, το μέλος Arkan έγραψε: Θα σου έλεγα να τσεκάρεις το drone aware, μήπως υπάρχει κάποιο μόνιμο σχέδιο πτήσεως στην περίπτωση αστυνομίας/πυροσβεστικής/whatever. Αν και δεν νομίζω, δεν χάνεις όμως κάτι το να το δεις μια στα γρήγορα. Εδώ πχ υπάρχει ένα μόνιμο σχέδιο πτήσης στη περιοχή γύρω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Λέεεεεεεεμε τώρα, μήπως υπάρχει κάτι και σε σένα. μπηκα να τσεκαρω και ομως φιλε μου δειχνει και την δικη μας περιοχη σε κίτρινο κυκλο. Οποτε ειναι αυτο που λες αποτι φαινεται. Αρα ειναι αστυνομίας/πυροσβεστικής η καποιας αρχης? Έγινε επεξεργασία Χθες στις 09:04 πμ από BloodMage
Arkan Χθες στις 09:25 πμ #6 Χθες στις 09:25 πμ 14 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: μπηκα να τσεκαρω και ομως φιλε μου δειχνει και την δικη μας περιοχη σε κίτρινο κυκλο. Οποτε ειναι αυτο που λες αποτι φαινεται. Αρα ειναι αστυνομίας/πυροσβεστικής η καποιας αρχης? Ανάλογα το τι λέει στις πληροφορίες, μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα αναφέρει Κ.Κ. Θεσσαλονίκης που σημαίνει Κατάστημα Κράτησης από όσο ξέρω και λέει και MOJ που είναι το Ministry of Justice. Άρα αστυνομία/whatever. Κάπου αλλού μπορεί να δεις HCAA που είναι Hellenic Civil Aviation Authority, οπότε καταλαβαίνεις πως είναι κάποιο αεροδρόμιο κλπ. Γενικά δεν είναι και τα πάντα σωστά εκεί μέσα νομίζω, έτυχε να δω πως πχ δεν έχει no-fly zone στο στρατόπεδο του Λιτοχώρου ή στο radar πάνω στο Χορτιάτη και λες τι λένε τώρα αυτοί; 1
Cyber_Cookie Χθες στις 09:28 πμ #7 Χθες στις 09:28 πμ Ταράτσα, παγάκι, σφεντόνα. Μια ζυγισμένη βολή είναι. Thank me later. 1
BloodMage Χθες στις 09:34 πμ Author #8 Χθες στις 09:34 πμ 6 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Ταράτσα, παγάκι, σφεντόνα. Μια ζυγισμένη βολή είναι. Thank me later. Αφου εχουν καμερα πανω Θα με δειτε πρωτοσελιδο αν ειναι τιποτα της αστυνομιας
fatalara Χθες στις 09:52 πμ #9 Χθες στις 09:52 πμ 18 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Θα με δειτε πρωτοσελιδο αν ειναι τιποτα της αστυνομιας Και εσυ που το ηξερες?
BloodMage Χθες στις 10:05 πμ Author #10 Χθες στις 10:05 πμ 14 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Και εσυ που το ηξερες? Spoiler 2
Recommended Posts