ckbond Δημοσιεύτηκε Τετάρτη at 12:07 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Τετάρτη at 12:07 μμ (edited) Την καλησπέρα μου όλους, όλες και όλα... Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει, μιας και δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με search στο ιντερνέτι, αν είναι εφικτό να αλλάξει η συσκευή θυροτηλεόρασης που έχω στο διαμέρισμα και να βάλω μια καινούρια που να έχει καλούδια όπως ενημέρωση στο κινητό όταν χτυπάει, επικοινωνία μέσω του κινητού κλπ. κλπ. Τονίζω ότι μόνο στο δικό μου διαμέρισμα θα κάνω την αλλαγή. Η συσκευή που έχω τώρα είναι της urmet Domus και απ' ότι βλέπω συνδέεται με UTP καλώδιο. Σας ευχαριστώ πολύ. Έγινε επεξεργασία Τετάρτη at 12:09 μμ από ckbond
YDinopoulos Τετάρτη at 12:52 μμ #2 Τετάρτη at 12:52 μμ Συνηθως οχι, αλλα καλυτερα ρωτα μια εταιρεια. Θα σε ρωτησουν και ποιο ειναι το μοντελο κατω στην κεντρικη εισοδο , περα απο το δικο σου.
fatalara Τετάρτη at 01:33 μμ #3 Τετάρτη at 01:33 μμ (edited) Δυστυχως μπορεις μονο να βαλεις οτι παιρνει το κεντρικο απο κατω. Θελαμε και εμεις λογο ανακαινισης να αλλαξουμε αλλα δεν γινεται. Ουτε καν αλλο χρωμα δεν ειχαν να μας δωσουν και εχουμε μεινει με ενα μπεζ. Πρεπει να τους πεις την καλωδιωση για να σου πουν τι μπορεις να βαλεις. Έγινε επεξεργασία Τετάρτη at 01:33 μμ από fatalara
ckbond Τετάρτη at 01:43 μμ Author #4 Τετάρτη at 01:43 μμ Μάλιστα... Πολύ το φοβόμουν ότι θα είναι αδιέξοδο αλλά έτρεφα μια κρυφή ελπίδα ότι κάτι θα μπορεί να γίνει... Προσπάθησα να επικοινωνήσω με μια εταιρεία αλλά δεν απάντησαν ποτέ... !!! Μήπως γνωρίζει κανείς καμία εταιρεία που να ασχολείται με αυτό τον τομέα να τους ρωτήσω...??
YDinopoulos Τετάρτη at 01:57 μμ #5 Τετάρτη at 01:57 μμ Εμεις ειχαμε παει σε αυτον Επισκευές | Θυροτηλεόραση | Θυροτηλέφωνα | Συναγερμοί | Κάμερες WWW.DIGAS-SERVICE.GR Θυροτηλεόραση - θυροτηλέφωνα, Συναγερμοί, Κάμερες Ασφαλείας, Κλειστά Κυκλώματα CCTV, Κεραίες TV, Δορυφορικά, Αποκωδικοποιητές, Τηλεχειριστήρια, όλα στα Ηλεκτρον
kpetros Τετάρτη at 04:05 μμ #6 Τετάρτη at 04:05 μμ Σε παλια μοντελα , κρατα μικρο καλαθι Τουλαχισοτν πλεον ολα ειναι με BUS οποτε η αντικατασταση τους ειναι ευκολη .....αλλα αυτο σημαινει πως αλλαζουν τα παντα και το μαλλι παει πολυ
ckbond 21 ώρες πριν Author #7 21 ώρες πριν 18 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Εμεις ειχαμε παει σε αυτον Επισκευές | Θυροτηλεόραση | Θυροτηλέφωνα | Συναγερμοί | Κάμερες WWW.DIGAS-SERVICE.GR Θυροτηλεόραση - θυροτηλέφωνα, Συναγερμοί, Κάμερες Ασφαλείας, Κλειστά Κυκλώματα CCTV, Κεραίες TV, Δορυφορικά... Σε αυτόν απευθύνθηκα και εγώ αλλά απάντηση δεν πήρα... 16 ώρες πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Σε παλια μοντελα , κρατα μικρο καλαθι Τουλαχισοτν πλεον ολα ειναι με BUS οποτε η αντικατασταση τους ειναι ευκολη .....αλλα αυτο σημαινει πως αλλαζουν τα παντα και το μαλλι παει πολυ Ναι αυτό κατάλαβα τελικά και εγώ... Απλά μου φαίνεται παράξενο που δεν έχουν βρει τρόπο να συνεργαστούν τα καινούρια μοντέλα με τα παλαιότερα και θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή από την ρίζα... Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...
fatalara 19 ώρες πριν #8 19 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος ckbond έγραψε: Σε αυτόν απευθύνθηκα και εγώ αλλά απάντηση δεν πήρα... Ναι αυτό κατάλαβα τελικά και εγώ... Απλά μου φαίνεται παράξενο που δεν έχουν βρει τρόπο να συνεργαστούν τα καινούρια μοντέλα με τα παλαιότερα και θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή από την ρίζα... Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Εδω δεν εχουν βγαλει διαφορετικα χρωματα ακομα και στα παλια. Μπεζ ειναι; Μπεζ θα παρεις.
kpetros 12 ώρες πριν #9 12 ώρες πριν 8 ώρες πριν, το μέλος ckbond έγραψε: Σε αυτόν απευθύνθηκα και εγώ αλλά απάντηση δεν πήρα... Ναι αυτό κατάλαβα τελικά και εγώ... Απλά μου φαίνεται παράξενο που δεν έχουν βρει τρόπο να συνεργαστούν τα καινούρια μοντέλα με τα παλαιότερα και θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή από την ρίζα... Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Και πως θα πουλαγαν καινουργιες με 500+ ευρουλακια
stam1982 8 ώρες πριν #10 8 ώρες πριν Η συσκευή που έχετε είναι αναλογική. Οι καινούριες συσκευές είναι ψηφιακές 2 αγωγών.Οπότε δεν συνεργάζονται.
Recommended Posts