Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ άπαντες τους techfreaks, προ 3ετιας λοιπόν αγόρασα τα ασύρματα ακουστικά Huawai freebuds 4i  έναντι του ποσού των 69€ , μετά από κάνα 3μηνο είδα ότι πέσανε στα 49€ (WTF!!!!) Anyway, γενικά έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, εφαρμογή στο αυτί, ήχος, συμβατότητα... στην καθημερινότητα αλλά και σε δραστηριότητα, κάνα ποδήλατο τρέξιμο χειμώνα καλοκαίρι... όλα ΟΚ. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα θέμα στην αυτονομία μπαταρίας, και στην βάση αλλά και στα ίδια τα ακουστικά. Επειδή τα χέρια μου πιάνουν και γενικά καταπιάνομαι με κατσαβίδια, είπα να ψαχτω μπας και αλλάξω εγώ τις μπαταρίες. ΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να μπω εγώ σε αυτή την διαδικασία να βγάλω τα μάτια μου που στην τελική μπορεί να κάνω και καμιά χοντράδα και να τα χαλάσω τελείως 😂 Ειδικά από την στιγμή που στον Ali είδα ότι οι  τρείς μπαταρίες κοστίζουν 36€! Και είπα να δω μπας και πάρω καινούργια, ψαχτηκα για το επόμενο μοντέλο το οποίο είναι στα 45€ και φαίνεται καλή περίπτωση.... Αλλααααα κοντά σε αυτα είδα και κάτι BOSE με την οποία εταιρεία είμαι καψούρης, είχα ακούσει μια φορά μουσική από φορητό ηχείο και δεν πίστευα στα αυτιά μου, αλλά κοστίζουν και 180€ και λέω οκ, να τα δώσω... Αλλά αν πάλι σε 3 χρόνια οι μπαταρίες τους τα φτύσουν? Τι γίνεται? Θα πάνε κουβά?  Γιατί πολλοί εξ ημών δεν έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε 180€ για τα αυτιά μας κάθε τόσο και λιγάκι...έχουμε και μωρά 😂... Γιατί πιστεύω ότι όλα είναι φτιαγμένα με την ιδια παστωμενη λογική να μην μπορείς να βάλεις εύκολα χέρι. Για πείτε γνώμη ρε παίδες...