YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Σάββατο at 04:26 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Σάββατο at 04:26 μμ Θέλω να συνδέσω 4 x 360 ψυγεία (ολα push pull ~ 24.5 W εκαστο) σε ένα κουτί. Επίσης Θέλω να τα συνδέσω ανα ζευγάρι (2 ψυγεία ανα ζεύγος) σε 2 αναμονες σε μητρική. Σκεφτόμουν να πάρω το 10αρι pwm fan Hub της Arctic να βάλω επάνω(και μια εξοδο θα έχει σπλιτερ για να έχω 12...). Δηλαδή θα είναι αυτό χ2.... μητρική....2 way splitter....2 x 10 Fan Hub (+splitter)....fans
BloodMage Σάββατο at 05:41 μμ #2 Σάββατο at 05:41 μμ Προχώρα ακριβώς όπως το έχεις σκεφτεί. Το hub της arctic το έχω και γω είναι πολύ καλό Συνδύασε το με την φοβερή εφαρμογή fan control Και Θα εισαι τέζα 1
fatalara Σάββατο at 06:16 μμ #3 Σάββατο at 06:16 μμ Σπλιτερ πανω στην μητρικη; Κοιτα τι σηκωνει πρωτα. 1
YDinopoulos Σάββατο at 08:24 μμ Author #4 Σάββατο at 08:24 μμ 25W κάθε header της μητρικής,αλλα τα hub παίρνουν τροφοδοσια ξεχωριστη
Seafalco Χθες στις 03:56 μμ #5 Χθες στις 03:56 μμ 23 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Θέλω να συνδέσω 4 x 360 ψυγεία (ολα push pull ~ 24.5 W εκαστο) σε ένα κουτί. Επίσης Θέλω να τα συνδέσω ανα ζευγάρι (2 ψυγεία ανα ζεύγος) σε 2 αναμονες σε μητρική. Σκεφτόμουν να πάρω το 10αρι pwm fan Hub της Arctic να βάλω επάνω(και μια εξοδο θα έχει σπλιτερ για να έχω 12...). Δηλαδή θα είναι αυτό χ2.... μητρική....2 way splitter....2 x 10 Fan Hub (+splitter)....fans Τη καλησπέρα μου! Μπορείς να βάλεις όλους τους push ανεμιστήρες σε ενα hub και όλους τους pull σε άλλο hub και να τα συνδέσεις σε διαφορετικά fan header της μητρικής. Έτσι θα μπορείς να ρυθμίσεις τις στροφές τους να είναι λίγο διαφορετικές έτσι ώστε να αποφύγεις το Humming από συντονισμό. Αν το κάνεις έτσι δεν θα χρειαστείς splitter στην μητρική. Επίσης θα χρειαστείς δυο splitter για κάθε Fan Hub. Καλή διασκέδαση και καλές γιορτές! 2
Papakitou 21 ώρες πριν #6 21 ώρες πριν Το hub της arctic, μπορει να χρησιμοποιηθει και σε πατεντα που θελω να βαλω 4 φανς να φτιαξω ενα diy καθαριστη αερα; Εαν παρει ρευμα πχ απο ενα τροφοδοτικο για ταινιες led ?
YDinopoulos 6 ώρες πριν Author #7 6 ώρες πριν 18 ώρες πριν, το μέλος Seafalco έγραψε: Τη καλησπέρα μου! Μπορείς να βάλεις όλους τους push ανεμιστήρες σε ενα hub και όλους τους pull σε άλλο hub και να τα συνδέσεις σε διαφορετικά fan header της μητρικής. Έτσι θα μπορείς να ρυθμίσεις τις στροφές τους να είναι λίγο διαφορετικές έτσι ώστε να αποφύγεις το Humming από συντονισμό. Αν το κάνεις έτσι δεν θα χρειαστείς splitter στην μητρική. Επίσης θα χρειαστείς δυο splitter για κάθε Fan Hub. Καλή διασκέδαση και καλές γιορτές! Σε ευχαριστω. Ισως βαλω κανα ανταπτορακι με μικρη αντισταστη στους μισους, ισα ισα να κανει μια μικρη διαφορα. Αλλα το humming θα ειναι τοσο δυνατο? ie 1200-1700rpm θα ειναι τα φουρφουρια 15 ώρες πριν, το μέλος Papakitou έγραψε: Το hub της arctic, μπορει να χρησιμοποιηθει και σε πατεντα που θελω να βαλω 4 φανς να φτιαξω ενα diy καθαριστη αερα; Εαν παρει ρευμα πχ απο ενα τροφοδοτικο για ταινιες led ? Να ανοιξεις νεο θεμα εσυ
BloodMage 3 ώρες πριν #8 3 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Αλλα το humming θα ειναι τοσο δυνατο? ie 1200-1700rpm θα ειναι τα φουρφουρια Ποια φανάκια θα χρησιμοποιήσεις. Οχι οτι εχει μεγαλη σιμασια γιατι οτιδηποτε πανω απο 1000~1200 γινεται ενοχλητικο, εκτος και αν εισαι με ακουστικα και δεν το ακους
YDinopoulos 2 ώρες πριν Author #9 2 ώρες πριν Push : Xilence XF063 Pull : Xilence XF065 (reverse ειναι) Ισως τα παραλεω με τις στροφες. Πειραζω τα curve με ποσοστο / θερμοκρασιες στο bios και δεν εχω προσεξει rpm
BloodMage 2 ώρες πριν #10 2 ώρες πριν (edited) 9 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Ισως τα παραλεω με τις στροφες. Πειραζω τα curve με ποσοστο / θερμοκρασιες στο bios και δεν εχω προσεξει rpm Πάρε έναν αισθητήρα θερμοκρασίας νερού (κάπου 10ε έχει) αρκεί να έχει και η μητρική σου header για να τον συνδέσεις. Με 2πιν είναι. Και φτιάξε την καμπύλη βάση θερμοκρασίας νερού. Μέσω του fan control, βολεύει απίστευτα. Η μαγκιά είναι ότι με αυτόν τον τρόπο δεν επηρεάζονται οι στροφές των ανεμιστήρα από τα στιγμιαία spikes που κάνει η θερμοκρασία ειδικά του cpu. Αν θες σου ανεβάζω φώτο πως το έχω κάνει εγώ στο δικό μου edit: αποτι φαινεται εχεις temp sensor header Έγινε επεξεργασία 2 ώρες πριν από BloodMage
YDinopoulos 2 ώρες πριν Author #11 2 ώρες πριν Ωπ, αυτο, ΔΕΝ το ειχα σκεφτει ΠΟΤΕ. Αυτο ειναι υποθετω (δεξια/λιγο επανω απο το AUDIO το 2πινο? ) Και ναι, ανεβασε τι εχεις κανει πλιζ.... 1
BloodMage 5 λεπτά πριν #12 5 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Αυτο ειναι υποθετω (δεξια/λιγο επανω απο το AUDIO το 2πινο? ) ναι αυτο ειναι! εχω συνδεσει ολα τα φανακια πανω στο arctic hub. Με τη σειρα του το hub συνδεεται πανω στην μητρικη σε ενα pwm header για να μπορεις να ελεγχειςι και να βλεπεις στροφες, τροφοδοσια παιρνει απο sata power και οχι απο την μητρικη. την αντλια την εχω συνδεσει πανω σε αλλο pwm header της μητρικης γιατι θελω να την ελεγχω ξεχωριστα οποτε εχω φτιαξει μια καμπυλη για την αντλια και μια για το header που εχω συνδεσει το arctic hub και ελεγχει ολους τους ανεμιστηρες. Και οι δυο καμπυλες λειτουργουν με βαση την θερμοκρασια νερου. Οτι απορια εχεις μου λες.
Recommended Posts