ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν #1 Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν Πρέπει κάπου να τα γράψω να γελάσουμε και να κλάψουμε όλοι μαζί , ΕΛΛΑΔΑ 2.0 Πάμε λίγο τα δεδομένα γίνεται αγορά PS5 PRO με FC 26, τον Δεκέμβριο 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ παραλαμβάνω την παρακάτω συσκευασία που όπως θα δείτε είναι παραβιασμένη και ξανά έχουν μπει τα αυτοκολητάκια, κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί. Τους παίρνω τηλέφωνο τους ενημερώνω και τους στέλνω γραπτή αλληλογραφία με φωτογραφίες κλπ από 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ότι δεν το δέχομαι το συγκεκριμένο και θέλω νέο προϊόν, πάρτο πίσω φέρε νέο προϊόν PS5 PRO αγόρα PS5 PRO θέλω Παρακάτω βλέπεται κάτι πολύ ωραίο. Και από τότε ξεκινάει το βασανό μου. Ήτανε να παραδοθεί για χριστουγεννιάτικο δώρο , δεν επιτευχθεί , ούτε έγινε κάποια κίνηση να έχω αντικατάσταση την πρωτοχρονιά, τουλάχιστον να προλάβω ως πρωτοχρονιάτικο δώρο. Τίποτα σιγή ασυρμάτου . Απλά μια κοροϊδία σκέτη. Με έχουν εκνευρίσει πάρα πολύ, Μου έχουν πουλήσει ότι παραμύθι υπάρχει μέχρι να βαρεθώ παρακαλώ πολύ προωθήστε το παντού μπας και ξυπνήσουν, σήμερα είμαι εγώ αύριο θα είστε εσείς και θα έχετε την ίδια αντιμετώπιση. Σήμερα πείρα την απόφαση διότι στέλνω για να με πάρουν και το κερασάκι της τούρτας μου έκαναν αναπάντητη 5 δεύτερα να σηκώσω το τηλέφωνο στο τέλος της βάρδιας τους 16:58 , ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ , θα γράψουν καλέσαμε δεν σήκωσε. Στα emails άφαντοι και πάει λέγοντας τους κυνηγάω από πίσω , και στο τηλέφωνο ότι έχω δίκιο και θα κάνουν και και και infity loop, ξανά από την αρχή. Αν ήμουν κανένας influencer και τους έκραζα στα social θα μου έγλειφαν τις πατούσες αλλά βρίσκουν και τα κάνουν, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
fatalara 1 ώρα πριν #4 1 ώρα πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: ω yes , Μέσω internet Απολυτα λογικο τοτε. Τσεκαρισμα απο το καταστημα η την αποθηκη για επιβεβαιωση. Παμε παρακατω. 1
ARMAGEDDON 1 ώρα πριν Author #5 1 ώρα πριν τίποτα δεν είναι λογικό, σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια ακόμη εδώ την έχω την συσκευασία , επίσης έχω και πέμπτο από μπροστά χαχαχα στον αέρα να πούνε θα την πάρουμε να την ελέγξουμε και θα κάνουμε αυτό "αντικατασταση" επιβεβαίωση σε τι να γίνει αν έχουν απόθεμα ; δεν είχαν έχουν πλέον απλά έχει αλλάξει η τιμή . αν είναι παραβιασμένη ; πως θα γίνει αυτό , θα την ανοίξουν θα δούνε αν είναι μέσα οκ θα την ξανακλείσουν και θα τη ξαναστείλουν πίσω ; έχουν ξεκινήσει να λένε διάφορες χαζομάρες έχει αλλάξει η τιμή μπλα μπλα μπλα μπλα αν την άνοιξα να δω και πάει λέγοντας. τίποτα δεν είναι φυσιολογικό , θα είχε λυθεί πολύ απλά αν υπήρχε ένας σαν και εσένα ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, να μου έλεγε θα έρθουμε θα πάρουμε την συσκευασία και θα την αντικαταστήσουμε μόλις βεβαιωθούμε ότι όντως είναι έτσι. Δεν έχει βρεθεί ένας ! έχουμε πει όλες τις υπόλοιπες λέξεις εκτός από την αντικατάσταση.
fatalara 17 λεπτά πριν #6 17 λεπτά πριν (edited) 48 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: τίποτα δεν είναι λογικό, σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια ακόμη εδώ την έχω την συσκευασία , επίσης έχω και πέμπτο από μπροστά χαχαχα στον αέρα να πούνε θα την πάρουμε να την ελέγξουμε και θα κάνουμε αυτό "αντικατασταση" επιβεβαίωση σε τι να γίνει αν έχουν απόθεμα ; δεν είχαν έχουν πλέον απλά έχει αλλάξει η τιμή . αν είναι παραβιασμένη ; πως θα γίνει αυτό , θα την ανοίξουν θα δούνε αν είναι μέσα οκ θα την ξανακλείσουν και θα τη ξαναστείλουν πίσω ; έχουν ξεκινήσει να λένε διάφορες χαζομάρες έχει αλλάξει η τιμή μπλα μπλα μπλα μπλα αν την άνοιξα να δω και πάει λέγοντας. τίποτα δεν είναι φυσιολογικό , θα είχε λυθεί πολύ απλά αν υπήρχε ένας σαν και εσένα ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, να μου έλεγε θα έρθουμε θα πάρουμε την συσκευασία και θα την αντικαταστήσουμε μόλις βεβαιωθούμε ότι όντως είναι έτσι. Δεν έχει βρεθεί ένας ! έχουμε πει όλες τις υπόλοιπες λέξεις εκτός από την αντικατάσταση. Ειναι στην ευχερια του καταστηματος να ελεγξει το περιεχομενο του κουτιου πριν την αποστολη. Μεχρι και στην κουριερ μπορει να γινει ελεγχος. Μονο στην περιπτωση που το αυτοκολλητο συνδεεται με την εγγυηση υπαρχει θεμα. Αν η εσωτερικη συσκευασια εχει ολα τα πραγματα μεσα σφραγισμενα στα σακουλακια τους δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα. Δεν υπαρχει κατι λαθος εδω. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις επιστροφη χρηματων και να ψωνισεις απο αλλου. Επειδη εχω αγορασει 3, να ξερεις τα αυτοκολλητα αυτα παιζει να σου ανοιξουν μεχρι να πας στο ταμειο. Έγινε επεξεργασία 15 λεπτά πριν από fatalara
Recommended Posts