Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα αλάνια,μια ερωτηση εχω. Μια rtx 5070 με εναν i5 13400f παίζοντας σε 2k ειναι κομπλε για γκειμς; ειμαι σε win 11 και εχω 3gb ram ddr4 και εναν ssd τον οποίο σύντομα θα αλλαξω σε nvme. 

27 minutes ago, JimChalk said:

Καλησπέρα αλάνια,μια ερωτηση εχω. Μια rtx 5070 με εναν i5 13400f παίζοντας σε 2k ειναι κομπλε για γκειμς; ειμαι σε win 11 και εχω 3gb ram ddr4 και εναν ssd τον οποίο σύντομα θα αλλαξω σε nvme. 

32 εννοούσα χαχαχ

Αν είχες 3 GB, θα ήταν επίτευγμα...

Προφανώς εξαρτάται από τα παιχνίδια και τις ρυθμίσεις που επιλέγεις, αλλά δεν είναι κακός συνδυασμός η 5070 με τον 13400F. Δεδομένου ότι δεν αξίζει να αγοράσεις τίποτα αυτή τη στιγμή, μένεις όπως είσαι.

13 hours ago, BloodMage said:

Πουλα τον 13400 και τσίμπα έναν 14600/Κ και θα είσαι τέζα 

Θελω να δω λίγο πως θα ειναι να σου πω την αλήθεια γιατι σε 2k δεν εχει θεμα,το πρώτο που θα κάνω βέβαια ειναι να αλλαξω ssd επειδή τα παιζει,αλλα σε ευχαριστώ πολυ

• Like 1
5 ώρες πριν, το μέλος JimChalk έγραψε:

Θελω να δω λίγο πως θα ειναι να σου πω την αλήθεια

Ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Εφοσον τα εχεις ολα στα χερια σου δοκιμαζεις και βλεπεις. αν δεν σε καλυπτει ο 13400 πας για κατι καλυτερο αλλιως μενεις οπως εισαι