ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν #1 Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν Έχω φορητό ideapad 3 της Lenovo. Ο C έχει 128BG και ο D 931GB. Στον πρώτο έχω windows 11 home, αλλά πλέον έχει σχεδόν γεμίσει, ειδικά λόγω των συνεχών αναβαθμίσεων. Μέσω του chatgpt εντόπισα το ακριβές μοντέλο του φορητού μου: Lenovo IdeaPad 3-17ADA05. Ο σκληρός που θέλω να αντικαταστήσω είναι Toshiba KBG40ZMT128G. Ποια εταιρεία έχει τους πιο αξιόπιστους σκληρούς του τύπου 1 TB M.2 2242 NVMe SSD; Προτιμώ να αγοράσω από αξιόπιστα ηλ. καταστήματα τύπου e-shop ή plaisio, εκτός εάν και τα καταστήματα του skroutz θεωρούνται πλέον αξιόπιστα.
acct 40 λεπτά πριν #2 40 λεπτά πριν Το μοντέλο που έχεις φαίνεται να παίρνει και τους πολύ πιο συνηθισμένους 2280. https://psref.lenovo.com/WDProduct/ideapad/ideapad_3_17ada05?tab=spec Συνεπώς, διαλέγεις από όποιους επώνυμους με 5 χρόνια εγγύηση μπορείς να βρεις αυτήν την περίοδο. PCIe 3.0 βρίσκεις πια δύσκολα, αν και θα ήταν φτηνότεροι. Αυτής της γενιάς ήταν οι πολύ δημοφιλείς: • Samsung 970 EVO Plus • Crucial P3 Εφόσον μπορείς να πας και σε πιο καινούριους: • WD Black SN850X • Samsung 990 Pro • Crucial P3 Plus
Recommended Posts