ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε 15 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 15 ώρες πριν Έχω φορητό ideapad 3 της Lenovo. Ο C έχει 128BG και ο D 931GB. Στον πρώτο έχω windows 11 home, αλλά πλέον έχει σχεδόν γεμίσει, ειδικά λόγω των συνεχών αναβαθμίσεων. Μέσω του chatgpt εντόπισα το ακριβές μοντέλο του φορητού μου: Lenovo IdeaPad 3-17ADA05. Ο σκληρός που θέλω να αντικαταστήσω είναι Toshiba KBG40ZMT128G. Ποια εταιρεία έχει τους πιο αξιόπιστους σκληρούς του τύπου 1 TB M.2 2242 NVMe SSD; Προτιμώ να αγοράσω από αξιόπιστα ηλ. καταστήματα τύπου e-shop ή plaisio, εκτός εάν και τα καταστήματα του skroutz θεωρούνται πλέον αξιόπιστα.
acct 15 ώρες πριν #2 15 ώρες πριν Το μοντέλο που έχεις φαίνεται να παίρνει και τους πολύ πιο συνηθισμένους 2280. https://psref.lenovo.com/WDProduct/ideapad/ideapad_3_17ada05?tab=spec Συνεπώς, διαλέγεις από όποιους επώνυμους με 5 χρόνια εγγύηση μπορείς να βρεις αυτήν την περίοδο. PCIe 3.0 βρίσκεις πια δύσκολα, αν και θα ήταν φτηνότεροι. Αυτής της γενιάς ήταν οι πολύ δημοφιλείς: • Samsung 970 EVO Plus • Crucial P3 Εφόσον μπορείς να πας και σε πιο καινούριους: • WD Black SN850X • Samsung 990 Pro • Crucial P3 Plus
Oric 2 ώρες πριν #3 2 ώρες πριν Αν το λάπτοπ έχει ryzen 3, πάρε έναν "φθηνό" Dram-less SSD, ας πούμε αυτόν, ή όποιον άλλον σου αρέσει. Αν έχει ανώτερον επεξεργαστή, ο Kingston KC3000 και αυτός ο WD είναι οι ενδεδειγμένες επιλογές. Υπάρχουν δεκάδες φθηνότεροι, αλλά χωρίς DRAM cache μνήμη, οπότε αυτοί οι δύο το αξίζουν το πρόσθετο 50άρι, υπό την προϋπόθεση βεβαίως πως αυτό το αντέχει το πορτοφόλι σου. Επίσης, αν και πάλι το αντέχει το πορτοφόλι, μόνο λόγω μεγάλου χώρου, αυτός ο Patriot είναι δελεαστική επιλογή. 1
Recommended Posts