Jump to content



Προβλημα με πολύμπριζο..


n1k3man

Recommended Posts

Hello Forum

Εκλεισα το διακοπτη του πολυμπριζου χτες το βραδυ πριν απο μερικά πειράματα και οταν πηγα να τον ξαναβάλω στο on γυριζε στη θέση off. Το λαμπακι του ηταν σβηστο. Μαλλον κάτι με επαφές έπαιξε γιατι ακουστηκαν και μερικα τζιζ.. Τελικά με μια καρφωτη προσπαθεια στη θεση on έμεινε εκει και είπε και το τραγουδι του [aka εδωσε ρευμα στο τροφοδοτικό]..:laughing:

Επειδη όμως έχουν παιχτει κατι στιγμιαιες διακοπες στο switch αποφάσισα για καινουριο..

Κατι καλό και πρακτικό που χρησιμοποιειτε?

Εσεις ρε παιδιά πως τη βγάζετε με τόσες πρίζες?? Αυτο που χρησιμοποιώ εγω ειναι full στις 6θέσεις που έχει. Συνδεεται και σε Τ. Εκει είναι κατηλλειμενες και οι άλλες 2θέσεις! :rolleyes:

Δεν υπαρχει άλλη πρίζα κοντά.. :TD:

Link to comment
Share on other sites

Βάλε ένα ups για να μην έχεις πρόβλημα με τις διακοπές ρεύματος. Τέλος αν δε σου φτάνουν οι μπρίζες η λύση είναι πολύ απλή: Πάρε ένα πολύμπριζο ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω ενα απο το καταστημα ηλεκτρονικων της γειτονιας μου το οποιο εχει ρελε διακοπης ρευματος σε ολες τις πριζες μολις διακοπει η παροχη στην πρωτη που ειναι ρυθμιστης.Εχω την οθονη στην πρωτη και στις υπολοιπες (συνολικα 8!) αντλια ηχεια μοντεμ.Μολις ανοιξει η οθονη τροφοδοτουνται και τα υπολοιπα, μολις κλεισει εκλεισαν και τα αλλα.Εχει και ασφαλεια για υπερφορτιση.Μαρκα δεν ξερω γερμανικο ειναι κι εχει και προστασια τηλ. γραμμης.Αν δεν προτιθεσαι για ups ειναι καλο.Θα βρεις σε καταστημα με ηλεκτρονικα και θα απαλλαγεις απο τους αισχρους διακοπτες on/off που εχουν τα περισσοτερα.

Link to comment
Share on other sites

εγω εχω το MGE pulsar πολυπριζο με 6 θεσεις. και ειμαι μια χαρα. ειναι πολυ καλο ασφαλεια+ θεσεις για τηλεφωνικο καλωδιο+αντι-κεραυνικη προστασια, ετσι ελεγε! το εχει και στα μουλτιραμα. ειναι και φθηνο! παντως εγω ειμαι της γνωμης ups να παρεις! Απο το πρωι εχει καμια 10 φορες ανεβοκατεβαινει η ταση εδω στο κιλκις, γμτ τις βροχες και τους κεραυνους!!!

Link to comment
Share on other sites

:laughing: :laughing:

μου φαινεται ειμαστε απιστευτοι! Το noname που χρησιμοποιω εχει σχεδον παραδωσει πνευμα και όμως ακόμα δινει ρευμα στο pc! Ριχνει και κανα τσαφ-τσαφ που και που:D

Τελικά Δευτερα πάω για APC ή ΜGE που έχουν και cable management :T:

Ελπιζω να τη βγαλουμε μονο με πολυμπριζο μεχρι τοτε.. :nothing:

Link to comment
Share on other sites

Πόσο περίπου πάει ένα καλό πολύπριζο με 5 ή 6 θέσεις; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η προστασία τηλεφωνικής γραμμής ενώ καλό θα ήταν ένα στοιχειώδες UPS χωρίς όμως να είναι απαραίτητο... Αν είναι καμιά 30αρα να πάω να πάρω ένα να μη βλαστιμάω καμιά ώρα... ;)

Link to comment
Share on other sites

Οι τιμες παιζουνε ερωτευμενε makis! Κανε μια ερευνα αγοράς στα e-shops και αποφασιζεις μόνος σου.

Αν πας για σκέτο πολυμπριζο υπαρχουν αρκετά καλά όπως αυτό του gfa3 και του magicman που ειναι και σκετικά φτηνα.

Το ΑPC που εκτος απροοπτου θα αγοράσω έχει και διαχειριση καλωδιων. κοστιζει 20ευρω περιπου..

Τωρα πολυμπριζο με ενσωματωμενο ups δεν κοιταξα καθόλου αν βρεις κατι καλό και με κοστος στα 30ε πεστο μας ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.