Jump to content



COM1 προβλημα


morph

Recommended Posts

3 μέρες άδεια πείρα από από το στρατό και πάλι προβλήμματα...

Λοιπόν, επειδή έκοψα την DSL συνέδεσα πριν λίγο το netmod αλλά μου βγάζει οτι η πόρτα ή το μοδεμ χρησιμοποιούνται από άλλο πρόγραμμα. Χρησιμοποίησα το task manager και εκελεισα κάμποσα περίεργα και τελικά συνδέδθηκε. Υπάρχει τρόπος να μάθω ποιό πρόγραμμα είναι αυτό που χρησιμοποιεί την com1 και δεν με αφήνει να συνδεθώ?

(από τo task manager δεν γίνεται να καταλάβω ποιό είναι για να το απεγκαταστήσω)

Link to comment
Share on other sites

Ίσως να υπάρχει πρόβλημα με τους drivers του netmod λογικά αν είναι το ίδιο πρόβλημα που είχα και εγώ γιατί κάτι τέτοια έκανε και εμένα το nMsk.exe θα σε εμποδίζει που είναι οι drivers

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη για την αργοπορία αλλά... στρατός βλέπετε...

Λοιπόν το πρόβλημα εντοπίστηκε κλείνοντάς ένα-ενα από το task-manager, σε κάποιο SERVIC~1. Οταν το κλείνω, όμως δεν φαίνεται να κεμάει καμια εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να μάθω ποιά εφαρμογή το φορτώνει;

Link to comment
Share on other sites

Είναι κάποιο service και δεν πρόκειται να δεις κάποια εφαρμογή να κρεμάει. Θα μπορούσες να το δεις ίσως στον πίνακα των services που τρέχουν (right click "My Computer->Advanced->Services and Applications->Services)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.