Jump to content



6600GT CPU Cooler (Update)


giorgos_cupra

Recommended Posts

Λοιπον αλλαξα σημερα την stock ψυκτρα της MSI μου και εβαλα μια απο pentium4 prescott socket 775 (αν σας ενδιαφερει πειτε μου να βαλω φωτογραφιες απο την διαδικασια).Το προβλημα ειναι οτι τωρα πλεον στο 3D mark2005 με πυρηνα 570 και μνημες γυρω στο 1020 μου βγαζει μονο 1900 ενω οταν ειχα προτοπαρει την καρτα μου εβγαζε γυρω στα 3800.Το προβλημα δεν ειναι απο θερμοκρασιες γιατι αμεσως μετα το test ο πυρηνας ειχε 51 βαθμους,δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει,μηπωε φταει κατι αλλο στο συστημα μου ή τιποτα ιοι?

Link to comment
Share on other sites

OK παιδια το εφτιαξα,ειχε γινει μια λακαμια με τα .inf για αυτο.Λοιπον με πυρηνα 585 και μνημες 1125 μου εβγαλε στο 3d mark2005 3764 με μεγιστη θερμοκρασια 51 βαθμους,θα το ανεβασω αργοτερα γιατι τωρα παω για μπαλα:D Αμα θελεται να βαλω φωτογραφιες απο την ολη διαδικασια πειτε οκ?

post-983-1416071969,1033_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Και τωρα το μεγαλο προβλημα,η ψυκτρα απο το bridge εβρισκε πανω στην ψυκτρα του επεξεργαστη.Εγιναν τα απαραιτητα mods πανω στην ψυκτρα και τελικα ηρθε σε αυτη τη κατασταση.Το bridge χρειαζεται πολυ ψυξη αμα ειναι να βαλω κανα μικρο ανεμιστηρα διπλα????

post-983-1416071969,2077_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

πως έδεσες την ψύκτρα πάνω στον πυρήνα?

άνοιξε ένα speedfan βάλε στο graph tab την θερμοκρασια της κάρτας και bench-αρε εκεί θα δεις τι ψάρια πιάνεις.το μετα απο 3d δε λέει τιποτα πέφει πολυ΄βίαια μαζί με το ρεύμα και τα ρολόγια η temp νομίζω...

Link to comment
Share on other sites

Aπο θορυβο δεν εχω κανενα προβλημα,ακουγεται λιγοτερο απο την ψυκτρα την μαμισια του επεψεργαστη μου.Η ψυκτρα εχει δεθει πανω στο gpu με ενα πολυπλοκο συνδιασμο tie wraps.Darksaga τις θερμοκρασιες τις βλεπω στο διαγραμμα απο το rivatuner και εννοειται πως δεν κοιταω την θερμοκρασια μολις τελειωσει το bench αλλα πιο πριν κατα τη διαρκεια του bench,ουτως ή αλλως η θερμοκρασια μολις τελειωνει το bench, ειναι 47 βαθμους

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.