Jump to content



HacShop RMA για Tagan


outlaw

Recommended Posts

Ήρθε η ώρα του λαβομένου Tagan. Ως δια μαγείας η 3.3άρα έγινε 3.44v και υπο φορτίο και o/c τραβάει ένα drop στα 3.2v έτσι για να ψάχνομαι απο που ερχόταν το vdimm drop 5 μέρες τώρα (στα SATA όμως ακλόνιτο το άτιμο). Είχε πάρει το αφτί μου παλιότερα μια υπόθεση για να Tagan και του παιδιού του βγάλαν την παναγία 1 μήνα για το RMA στο hac. Μιάς και είναι το 1ο μου RMA στο εν λόγω κατάστημα και μέσα στο καλοκαίρι χωρίς pc δεν λέει, ξέρεται τι σκοπό βαράνε τα παλικάρια εκέι?

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα. Πολλες φορες δεν φταει το κατστημα που πουλαει ενα προιον, αλλα ο εισαγωγεας.

πχ, ειχα παρει καποτε μια HIS X800pro (2ο χερι) και καποια στιγμη καηκε. Την παω για RMA στο HAC και μετα απο 4 εβδομαδες ειπα να παρω τηλεφωνο. Με απλα λογια μου εξηγησαν οτι φταει ο γενικος εισαγωγεας της HIS και αυτοι ειναι που "μιλανε" στην HIS.

ΥΓ

Για την ιστορια, πηρα τηλ τον εισαγωγεα κ μετα απο ενα 10λεπτο χοντρο κραξιμο/εκβιασμο με ΙΝΚΑ, ξεμπερδεψα

Link to comment
Share on other sites

Επειδή ακριβώς δεν είμαι σε φάση-θέση αυτόν το καιρό να αντιμετωπίσω 10λεπτα κραξίματα-ΙΝΚΑ εκβιασμούς, με ψυχρεμία, γι αυτό ρωτάω. Δε λέω, είχα δρομολογήσει και παλιότερα ένα RMA (συνενόηση μέσω e-mail) για μια μητρική αλλά τελικά πήρα την απόφαση να μην την πάω αφού εγώ ήμουν ο υπαίτιος (τουε είχα πεί στο mail τα πάντα και προς έκπληξή μου δέχτηκαν, άσχετα άμα δεν την πηγα ποτέ και στολίζει τον τοίχο μου...καμιά φορά η ειλικρίνια). Απο την άλλη είχα δεί αυτήν την ιστορία με το Tagan και είχα πέσει απο τα σύνεφα και βαστάω πισινές. Εν έτη 2k5 που Τελάρο+e-shop στα αλλάζουν όλα εν ριπή οφθαλμού ίσως και να έχω κακομάθει, δεν ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

Αν έχουν ετοιμοπαράδοτο στο δίνουν άμεσα. Διαφορετικά αργούν. Καμμιά φορά γίνονται λίγο παράξενοι με το RMA αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν εξαρτάται απ΄τους ίδιους αλλά από τον εισαγωγέα. Πάντως δεν υπάρχει καμμιά σχέση με το RMA που έχει το Πλαίσιο όπου δεν ρωτάν τίποτα δεν ελέγχουν τίποτα και σου δίνουν άμεσα αντικατάσταση επι τόπου. Έχω τέτοιες εμπειρίες πρόσφατα με μια κάρτα γραφικών, έναν color laser εκτυπωτή (δεν μου άρεσαν και τα άλλαξα μετά από ένα μήνα το πρώτο και μετά από δύο μέρες το δεύτερο) και με το ADSL modem (χάλασε μετά από 6 μήνες).

Ξαναπήγαινε στο HAC και ρώτα τους τι έγινε. Θα σε εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο (όσο περνάει από το χέρι τους φυσικά).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.