Jump to content



LEVICOM H ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ


ΣΤΕΦΟΣ

Recommended Posts

Τιποτα το σπουδαιο...αν κοιτας σε low-middle end τροφοδοτικο παρε CHIEFTEC χωρις δευτερη κουβεντα. Μακραν κορυφαια στις μεσαιες κατηγοριες, γερμανικα, αθανατα (ελαχιστες επιστροφες) και δοκιμασμενα στο χρονο ...σταθερες και καλες τασεις και ησυχα ταυτοχρονα ;)

Link to comment
Share on other sites

Εγω παντος εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο τα Levicom..... παρα τη σχετικα σκληρη χρηση (24/7), δεν παρουσιασαν οποιοδηποτε προβλημα... αυτα που ειχα εγω (420w) ισως ηταν λιγο θουβωδη... τιποτα αλλο.

Link to comment
Share on other sites

Απο ότι κατάλαβα ο φίλος θέλει ένα mid-level τροφοδοτικό. Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Αλέξανδρο που σου πρότεινε Chieftec καθότι έχω πολύ καλές εμπειρίες με αυτά τα τροφοδοτικά. Αν τελικά το τροφοδοτικό είναι για mid-level σύστημα δεν το θεωρώ απαραίτητο να πάρεις κάτι κορυφαίο όπως είναι τα τροφοδοτικά της Enermax.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό εκτός από επαρκή ρεύματα πρέπει να παρέχει και ησυχία. Και από ότι βλέπω το συγκεκριμένο στερείται και των δύο.:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.