Jump to content



Cold fear


ghost17

Recommended Posts

Παιδες για τους λατρες των resident evil series, sillent hill series etc.. αγοραστε το Cold fear asap.. το game απλα γ@μαει.. :o

αψογα γραφικα, αψογη μουσικη, καταπληχτικα εφε..

θα ξετρελαθητε :D

Link to comment
Share on other sites

ΕΓΩ μαγκες ειμαι στο ελικοδρομιο και τα εχω βαλη με τον μεγαλο αλλα με εχει ταραξη στις μπατσες ...κατα τα αλλα καλο εινια αλλλα μου εσπασε τα νευρα το κουνημα πανω στο πλοιο ............

Link to comment
Share on other sites

βασικα σε 2 μερες τελειωνει το παιχνιδι, ή στην περιπτωση μου from dusk till dawn x2 + walkthrough επειδη απτην αυπνια εκανα κυκλους :p , καλα στον τελικο τσατιστικα και ετρεξα να κατεβασω trainer, δεν πηγαινε αλλο, νταξει καλο movie feel ωραια γραφικα ( αν και με την !@#*@!#() gf3 χρειαστηκε να τα παω ολα low, μεχρι και στο menu ειχα mouselag rofl ) ψιλο περιεργος χειρισμος (+ λογω RSI aka ta heria mou mami8ikan almostc ompletely χρειαστηκε να παιξω αναποδα) αλλα δεν ειναι max payne ;-)

Καλυτερα να νοικιασεις/κατεβασεις αυτο το πραμα για να περασεις ενα βραδυ στο σπιτι παρα καμια παρακμιακη ταινια με το ιδιο θεμα ( βλεπε star προχτες ) που fifty fifty ειναι να σαρεσει, ως survival horror ειναι μετριο, και σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται με το silent hill 4 η οποιοδηποτε αλλο απτις παραπανω σειρες :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Καλα γραφικα αλλα σαν παιχνιδι απλα συμπαθητικο...

Το ειχα αρχησει παλια το προχωρισα αρκετα αλλα βαρεθηκα να σκοτωνω και δεν το τερματισα ποτε...

Ειμαι adventuras τι να κανουμε....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.