Athens2004 Σεπτέμβριος 6, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 :hehe: , πάρε ένα smart καλύτερα ... ουπς λάθος θρεντ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 6, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Δεν θελω να γινω πιο συγγεκριμενος γιατι θα κουράστω να εξηγω. Το θέμα ειναι πως και εγώ του προτείνω DFI. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ.:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 00:42] Αυτό που δεν είπες μέχρι τώρα είναι αν θα κάνεις o/c.... Πάρε Hiper;) Όχι δν θα κάνω o/c.Τι εννοείς hiper? ASUS θα πάρω ΣΙΓΟΥΡΑ.Δεν μου αρέσουν οι dfi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 αν παρεις VX και παρεις ασους , ειναι σα να πηρες την 7800 και να παιζεις ARkanoid Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 6, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Hiper Type-R 580watt PsuΤιμήΚαι πάρε ένα ζευγάρι (2*512) φθηνές μνήμες με lifetime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 6, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Mην ακούω μ..... για τη συγκεκριμένη ASUS μητρική, έλεος δηλαδή. Μόνο καλά λόγια άκουγα και ακόμα ακούω, γι' αυτό την έχω. Και μην ακούσω κανα επιχείρημα για θορυβώδες ανεμιστηράκι...Για τις DFI, ενώ είναι εξαιρετικές για O/C έχω ακούσει αρκετές να βγάζουν προβλήματα. Καλό θα ήταν να πας σε κάτι πιο σίγουρο---> ASUS.Για τις μνήμες, αν θες για O/C, πάρε με TCCD τσιπάκια (PQI Turbo, Corsair XMS Ultra, κτλ) Η μητρική δίνει μέχρι 3.0 Volt ρεύμα και ενώ με TCCD μνήμες θα είσαι άρχοντας, δε θα ανεβαίνουν καθόλου καλά μνήμες με ΒΗ-5 τσιπάκια. Αν παρ'όλα αυτά θες ΒΗ-5 μνήμες πάρε για μητρική την Abit Fatal1ty SLI (αρκετά ακριβή αλλά πολύ καλή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 7, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Πολλοι κραζουν τις asus παντως αλλα ποτε σε κανεναν που εχει κ τον ξερω προσωπικα δεν ειδα προβληματα...asus κ για μενα ειναι στανταρ λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 7, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Το πρόβλημα δεν είναι αν είναι καλή ή όχι η Asus αλλά οι αυθαίρετες απαντήσεις του στιλ " Γενικα ειναι προβληματικες απ' οτι εχω ακουσει..."@Snake, Τώρα που ξαναδιάβασα το 1ο post είδα κάτι για ψήκτρα. Μην πάρεις μια χαρά είναι και η stock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 7, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 φροστ επειδη ειδα οτι εισαι απο σαλονικη, μηπως εχεις τιποτε για δοσιμο να κανω καμια αναβαθμιση να περασει η ωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 7, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Nαι ρε συ, τώρα που έπεσε και το flea κάνε κάτι να σωθούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 7, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από g_0x φροστ επειδη ειδα οτι εισαι απο σαλονικη, μηπως εχεις τιποτε για δοσιμο να κανω καμια αναβαθμιση να περασει η ωρα? Αρχική απάντηση από gznp Nαι ρε συ, τώρα που έπεσε και το flea κάνε κάτι να σωθούμε Γράφει πουθενά ότι μοιράζω h/w??? :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 7, 2005 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 καλα ρε συ μην αρπαζεσαι.μια παρεα αλλοστε ειμαστε οπως λενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Σεπτέμβριος 7, 2005 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 03:27] Το πρόβλημα δεν είναι αν είναι καλή ή όχι η Asus αλλά οι αυθαίρετες απαντήσεις του στιλ " Γενικα ειναι προβληματικες απ' οτι εχω ακουσει..." Καλά το ξεκίνησες αλλά το χάλασες στην συνέχεια οταν το καημένο το παλικάρι διαβάζει δεκάδες posts με RMA κλπ κλπ τι περιμένεις να σου πεί? θα σου πεί την φράση "γενικά είναι προβληματικές απ'οτι έχω ακούσει-διαβάσει εδώ μέσα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 7, 2005 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ταραμας Καλά το ξεκίνησες αλλά το χάλασες στην συνέχεια οταν το καημένο το παλικάρι διαβάζει δεκάδες posts με RMA κλπ κλπ τι περιμένεις να σου πεί? θα σου πεί την φράση "γενικά είναι προβληματικές απ'οτι έχω ακούσει-διαβάσει εδώ μέσα" Εδώ μέσα υπάρχουν δεκάδες ποστ για RMA για τις DFI όχι για τις Asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Σεπτέμβριος 7, 2005 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Εγώ έχω mobo asus εδώ και 1,5 χρόνο με Intel cpu αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήμματα. Τώρα με AMD δεν ξέρω τι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Λοιπόν να καταλήξω εδώ? 1)ΑΜD 3500+ 2)ASUS A8N SLI DELUXE 3)ALBATRON nVidia GeForce 7800GT 256MB 'PCI Express' 4)2x KINGSTON 512MB 400MHz DDR PC3200 DIMM εδώ 5)ΤΗΕRMALTAKE SHARK SILVER 6)TAGAN 480W 7)WESTERN DIGITAL 36.7 RAPTOR σε RAID 0 ο/c δεν θα κάνω παρά μόνο στην κάρτα γραφικών:devil: .Γιαυτό δεν παίρνω gtX. @frost τι να τα κανω 580W???!!!! Υπάρχει καμιά ακόμα αλλαγή που χρειάζεται να κάνω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 7, 2005 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Hiper PSU και απο εμένα. Για μητρική προτείνω Abit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 7, 2005 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Snake [Σήμερα, στις 09:41] Λοιπόν να καταλήξω εδώ? 1)ΑΜD 3500+ 2)ASUS A8N SLI DELUXE 3)ALBATRON nVidia GeForce 7800GT 256MB 'PCI Express' 4)2x KINGSTON 512MB 400MHz DDR PC3200 DIMM εδώ 5)ΤΗΕRMALTAKE SHARK SILVER 6)TAGAN 480W 7)WESTERN DIGITAL 36.7 RAPTOR σε RAID 0 ο/c δεν θα κάνω παρά μόνο στην κάρτα γραφικών:devil: .Γιαυτό δεν παίρνω gtX. @frost τι να τα κανω 580W???!!!! Υπάρχει καμιά ακόμα αλλαγή που χρειάζεται να κάνω????? παρε το hiper καλυτερα... δεν ειναι και πολυ ακριβο, εχει πολυ καλη τιμη. (ψαξε να βρεις και ενα review,εδω μεσα του unseen) το butterfly το εχει ενα φιλαρακι μου, και κανει πολυ θορυβο... σαν τρενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 7, 2005 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Snakeο/c δεν θα κάνω παρά μόνο στην κάρτα γραφικών:devil: .Γιαυτό δεν παίρνω gtX. @frost τι να τα κανω 580W???!!!! Έτσι όπως είναι το σύστημα δεν θα έχεις πρόβλημα με το tagan αλλά αν αρχίσεις το o/c ή βάλεις καμιά άλλη κάρτα για sli θα δεις την 12αρα να βυθίζετε... καλύτερα το hyper με την 2πλή 12άρα+είναι και πολύ ποιο μαζεμένο όσο αφορά τα καλώδια, δεν θα γίνετε ο χαμός που γίνετε με το tagan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 7, 2005 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 cpu-3200+vga-xfx 7800gt core 450mobo-abit an8 slimemory-corsair xms 3200c2 2x512psu-ocz 520wd-raptor 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.