Jump to content

Θα τρελαθουμε εντελώς!!

st.ef

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα. εχω εδω και 3 χρονια ενα ασυρματο πληκτρολογιο της microsoft. και πριν λιγες μερες αγορασα ενα ποντικι trust που εχει μαζι mousepad me uσb θυρες. Ε και λοιπον συμβαινει το εξης τρελό πραμα. Για να λειτουργει το πληκτρολογιο πρεπει

α) η βρισκται το πληκτρολοιο σε ποσταση ενος μετρου απο το ποντικι

β) η να εχει το πληκτρολογιο αμεση επαφη με το ποντικι

γ) και η την ωρα που γραφω να εχω το ενα χερι στο ποντικι

εχετε καμια ιδεα? κουραστηκα να γραφω με ενα χερι..

Ε προφανώς κάποιου είδους παρεμβολή θα προκαλεί το ένα στο άλλο.

Μήπως το ποντίκι έχει κάποιο διακόπτη για να αλλάξεις τη συχνότητα εκπομπής?

οχι δεν εχει καποιο διακοπτη. αλλα γιατι να υπαρχει παρεμβολη αφου το ποντικι δεν ειναι ασυρματο.

όντος θέμα του keyboard πρέπει να είναι γιατί με βάση το

γ) και η την ώρα που γράφω να έχω το ένα χέρι στο ποντίκι

το keyboard δεν έχει καλό σήμα και με το χέρι σου και το ποντίκι που δεν είναι wireless όπως λες βοηθάς το σήμα του keyboard τώρα αν δεν έχεις αλλάξει μπαταρίες εδώ και 3 χρόνια όντος τότε ένα έχω να πω.

πες μας τι μπαταρίες παίρνεις να πάρουμε και εμείς :D

όντος θέμα του keyboard πρέπει να είναι γιατί με βάση το

γ) και η την ώρα που γράφω να έχω το ένα χέρι στο ποντίκι

το keyboard δεν έχει καλό σήμα και με το χέρι σου και το ποντίκι που δεν είναι wireless όπως λες βοηθάς το σήμα του keyboard τώρα αν δεν έχεις αλλάξει μπαταρίες εδώ και 3 χρόνια όντος τότε ένα έχω να πω.

πες μας τι μπαταρίες παίρνεις να πάρουμε και εμείς :D

λίγο off topic

φίλος έκανα 10λεπτα να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς και γράφεις και πάλι δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν έχω καταλάβει.

το google translate χρησιμοποίησες για να ποσταρεις.

λεει οτι το χερι σου λειτουργει σαν κεραια και καταφερνει και λειτουργει και για αυτο να αλλαξεις μπαταριες

ελατε ρε παιδιά είμαστε? φυσικα και αλλαξα μπαταριες και μαλιστα δυο φορες.. αν εφτεγαν η μπαταριεσ δεν 8α ισχυε το α)

st.ef

Senior Member α)η βρισκται το πληκτρολοιο σε ποσταση ενος μετρου απο το ποντικι

δηλαδη 1,5 μετρο απο την μαλακιούλα που δινει το σημα
  • 3 months later...

Το ποντίκι είναι "πολύ υψηλής τεχνολογίας" "made in PRC" και γεμίζει παράσιτα το χώρο, και μπερδεύεται το πληκτρολόγιο. Μπορεί να φταίει και το mousepad που λες ότι πήρες μαζί με το ποντίκι.

- Δοκίμασε να βάλεις τον δέκτη του πληκτρολογίου απο την αντίθετη πλευρά που έχεις το ποντίκι.

- Μια πιο τρελλή λύση είναι να ανοίξεις το ποντίκι και να το ντύσεις εσωτερικά με αλουμινόχαρτο για θωράκιση. Πρέπει τέλως πάντων να απομονώσεις την πηγή της παρεμβολής. Να θυμάσαι όμως ότι χάνεις εγγύηση κτλ....

Τεσπα εγώ θα το γύριζα πίσω "λόγω ασυμβατότητας". Δεν κάθομαι να σκάσω με τέτοια πράγματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.