Jump to content

Nέο αίμα

RagSoul

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Tον τελεύταιο καιρό έχω βάλει στόχο να διαβάσω αρκετά και να ψαχτώ γύρω από το overclocking - επιτέλους έχω τον χρόνο και την όρεξη να το κάνω(φοιτητική ζωή... σου ρχομαι).

Με τι να ξεκινήσω, ποιά είναι μια καλή αρχή και πως μπορώ να μπω στο πνεύμα;:) Γενικά, πως μπορώ να κάνω τα πρώτα βηματά μου;

Ohhh!! KALO!! Ευχαριστώ sotiri Μπορώ να το κάνω save στον δίσκο μου ή έστω να το στείλετε στο email μου;:cool:

Επιτελους και ενας Καβαλιωτης διοτι η Καβαλα μονο με μεταγραφες παιζει...

:p :p

edit:Ασε δε που το 99% ειναι ιντελακιδες....

πριν κάνεις οτιδήποτε βεβαιώσου ότι έχεις λεφτά στην άκρη για την περίπτωση κάποιου "ατυχήματος" :cool:

Αρχική απάντηση από unseen

βρες τον frost στην καβαλα... αυτος θα σε καθοδηγησει σιγουρα... :D

:D Ότι θέλεις RagSoul στείλε πμ και τα βρίσκουμε :p

Αρχική απάντηση από Hellrider

"Αφού τα intel είναι γρηγορότερα και σταθερότερα"

Αρχική απάντηση από FrOsT

"Αφού τα intel είναι γρηγορότερα και σταθερότερα"

’σε που αυτοί οι AMD παίρνουν φωτιά και καίγονται!

Αρχική απάντηση από Sapelas [Χθες, στις 13:53]

πριν κάνεις οτιδήποτε βεβαιώσου ότι έχεις λεφτά στην άκρη για την περίπτωση κάποιου "ατυχήματος" :cool:

Ή απλά ότι έχεις εγγύηση και ότι ό,τι και να κάνεις δε θα φαίνεται μεταθανάτια

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 03:27]

Ή απλά ότι έχεις εγγύηση και ότι ό,τι και να κάνεις δε θα φαίνεται μεταθανάτια

Τα o/c εμαθα ότι πλέον εντοπίζονται στους επεξεργαστές ακόμα και τους καμμένους. Αυτό είναι το μόνο που με φρέναρε να ανεβάσω τον 3500+ (Venice). Δεν έχω λεφτά να πάρω άλλον μόλις χθες τον έβαλα στο μηχάνημα! Αν αποδειχθεί ότι δεν χάνεις εγγύηση έγινε κατευθείαν @3800+

Αρχική απάντηση από Sapelas

Τα o/c εμαθα ότι πλέον εντοπίζονται στους επεξεργαστές ακόμα και τους καμμένους. Αυτό είναι το μόνο που με φρέναρε να ανεβάσω τον 3500+ (Venice). Δεν έχω λεφτά να πάρω άλλον μόλις χθες τον έβαλα στο μηχάνημα! Αν αποδειχθεί ότι δεν χάνεις εγγύηση έγινε κατευθείαν @3800+

πώς το έμαθες?

αν δεν είναι καβουρνισμένος εξωτερικά (aka έχει χάσει σίγουρα την εγγύηση λόγω εμφάνισης) δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

δεν υπάρχει δηλ. κάποια εσωτερική flash που να αποθηκεύει συχνότητες λειτουργίας;)

( τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω :p )

sotiraki αναβεις φωτιές. Θα ρίξω μια ματιά τριγύρω κ ίσως τελικα του βάλω λίγο χέρι αν κ δεν ξέρω που θα με φτάσει η mama ψύκτρα, δεν θέλω να κάνω το μηχάνημα πηγή θορύβου.

Αρχική απάντηση από unseen

βρες τον frost στην καβαλα... αυτος θα σε καθοδηγησει σιγουρα... :D

......

Αρχική απάντηση από Hellrider [26-09-2005 10:01]

Επιτελους και ενας Καβαλιωτης διοτι η Καβαλα μονο με μεταγραφες παιζει...

:p :p

:D και εγώ με intel λέω.:p

Αρχική απάντηση από FrOsT

:D Ότι θέλεις RagSoul στείλε πμ και τα βρίσκουμε :p

Βασικά στην καβάλα μένω, αλλά θα μετακομίσω σε 5 μήνες στην δράμα - φοιτητική ζωή. :)

Αρχική απάντηση από RagSoul [Σήμερα, στις 12:42]

......

:D και εγώ με intel λέω.:p

Βασικά στην καβάλα μένω, αλλά θα μετακομίσω σε 5 μήνες στην δράμα - φοιτητική ζωή. :)

Οτι θες π.μ. εμενα η τον Frost....

:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.