Jump to content



Shared Folders access problem


papatsonis

Recommended Posts

μου εχουν σπασει τα @@, , εγω βλεπω κανονικα το γειτονα στο δυκτιο ,ενω αυτος οχι , κανω , ξεκανω κοινοχρηστους τους δισκους, αλλα ακομη και εγω αν παω να τον ανοιξω σαν να τον ανοιγω απο το δικτυο , στο δικο μου υπολογιστή μου σκαει αυτο το μυνημα,

Υ.Γ. πριν κανει φορματ με εβλεπε κανονικα, , παντως και εγω με τη μια τον ειδα μετα το σεταπ , αλλα αυτος τπτ.. καμμια ιδέα??

post-172-1416072219,6709_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Οταν λες κοινοχρηστους εχεις βαλει τα permissions--->everyone?

(δεξι κλικ στο σκληρο --->sharing)

Επισης μηπως εχεις βαλει paswwords ή μηπως δεν συνδεεσε σαν admin?

Γενικα το προβλημα το βλεπω κατα εκει δλδ απο αποψη user permissions...για ψαξτο λιγο

Link to comment
Share on other sites

ναι κανονικα ειναι τα permissions , και σαν admin συνδεομαι. το θεμα ειναι οτι με ειχε ξαναταλαιπωρησει στο παρελθον , και ως δια μαγειας καποια φορα απλα εκανα remove το sharing και το ξαναεβαλα και ειχε δουλεψει , ..μεχρι χθες , που ο γειτονας εκανε αναβαθμιση και φορματ,το κουλο ειναι οτι εγω τον ξαναειδα με τη μια, ενω σε αυτον , αργει ακομη και να δει τον υπολογιστη μου (δεν τρεχει κανενα firewall που να τον εμποδιζει παντως).Παντως οσες φορες και να εκανα remove το κοινοχρηστο και να το ξανα εβαλα + επαννεκινηση δεν αλλαξε τπτ. :( κοιταξα και μην τυχον εχω κλεισει κανεν service , ολα ηταν πανομοιοτυπα με του γείτονα. Δεν ξερω , απλως ειναι σπαστικο κα8ε φορα για να παρει καποιο αρχειο να μου δινει δικαιοματα write και να το γραφω εγω στο δισκο του

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, άκου κάποια πραγματάκια που πρέπει να κοιτάξεις τα οποία καμιά φορά αλλάζουν και μόνα τους, πχ κάνοντας update και μου έχουν σπάσει τα νεύρα άπειρες φορές.

1. όρισε σταθερές ip και στα δυο (φαντάζομαι το έχεις κάνει)

2. από τα πιθανά firewalls και των δυο υπολογιστών κάνε permit τις συγκεκριμένες ip

3. απενεργοποίησε τελείως το πιθανό windows firewall (από administrative tools>services) και ξετσέκαρε τις πιθανές εξαιρέσεις που λέει οτι είναι ενεργοποιημένο γαι τις τάδε συνδέσεις.

Πιθανότατα κάτι από αυτά είναι. Ακόμα και αν αυτός δεν έχει firewall αλλά έχεις εσύ και πάλι δημιουργείται πρόβλημα. Επίσης τσέκαρε να είναι σταθερές οι ip.

Link to comment
Share on other sites

ενα partition θελω να κανω share οχι φακελο αλλα υποθετω τα ιδια ισχυουν και εκει.Χωρις κενα ειναι το ονομα και δεν εγινε τπτ.Δεν εχω δοκιμασει ακομη το firewall , παντως οπως ειπα ,ακομη και σε μενα αν παω απο τους υπολογιστες του δικτυου , δεν τον ανοιγει το φακελο :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.