papatsonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2005 μου εχουν σπασει τα @@, , εγω βλεπω κανονικα το γειτονα στο δυκτιο ,ενω αυτος οχι , κανω , ξεκανω κοινοχρηστους τους δισκους, αλλα ακομη και εγω αν παω να τον ανοιξω σαν να τον ανοιγω απο το δικτυο , στο δικο μου υπολογιστή μου σκαει αυτο το μυνημα, Υ.Γ. πριν κανει φορματ με εβλεπε κανονικα, , παντως και εγω με τη μια τον ειδα μετα το σεταπ , αλλα αυτος τπτ.. καμμια ιδέα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Σεπτέμβριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Οταν λες κοινοχρηστους εχεις βαλει τα permissions--->everyone?(δεξι κλικ στο σκληρο --->sharing)Επισης μηπως εχεις βαλει paswwords ή μηπως δεν συνδεεσε σαν admin?Γενικα το προβλημα το βλεπω κατα εκει δλδ απο αποψη user permissions...για ψαξτο λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 ναι κανονικα ειναι τα permissions , και σαν admin συνδεομαι. το θεμα ειναι οτι με ειχε ξαναταλαιπωρησει στο παρελθον , και ως δια μαγειας καποια φορα απλα εκανα remove το sharing και το ξαναεβαλα και ειχε δουλεψει , ..μεχρι χθες , που ο γειτονας εκανε αναβαθμιση και φορματ,το κουλο ειναι οτι εγω τον ξαναειδα με τη μια, ενω σε αυτον , αργει ακομη και να δει τον υπολογιστη μου (δεν τρεχει κανενα firewall που να τον εμποδιζει παντως).Παντως οσες φορες και να εκανα remove το κοινοχρηστο και να το ξανα εβαλα + επαννεκινηση δεν αλλαξε τπτ. κοιταξα και μην τυχον εχω κλεισει κανεν service , ολα ηταν πανομοιοτυπα με του γείτονα. Δεν ξερω , απλως ειναι σπαστικο κα8ε φορα για να παρει καποιο αρχειο να μου δινει δικαιοματα write και να το γραφω εγω στο δισκο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Λοιπόν, άκου κάποια πραγματάκια που πρέπει να κοιτάξεις τα οποία καμιά φορά αλλάζουν και μόνα τους, πχ κάνοντας update και μου έχουν σπάσει τα νεύρα άπειρες φορές. 1. όρισε σταθερές ip και στα δυο (φαντάζομαι το έχεις κάνει)2. από τα πιθανά firewalls και των δυο υπολογιστών κάνε permit τις συγκεκριμένες ip 3. απενεργοποίησε τελείως το πιθανό windows firewall (από administrative tools>services) και ξετσέκαρε τις πιθανές εξαιρέσεις που λέει οτι είναι ενεργοποιημένο γαι τις τάδε συνδέσεις.Πιθανότατα κάτι από αυτά είναι. Ακόμα και αν αυτός δεν έχει firewall αλλά έχεις εσύ και πάλι δημιουργείται πρόβλημα. Επίσης τσέκαρε να είναι σταθερές οι ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 ’λλαξε και το όνομα του φακέλου σε κάτι χωρίς κενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 30, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 ενα partition θελω να κανω share οχι φακελο αλλα υποθετω τα ιδια ισχυουν και εκει.Χωρις κενα ειναι το ονομα και δεν εγινε τπτ.Δεν εχω δοκιμασει ακομη το firewall , παντως οπως ειπα ,ακομη και σε μενα αν παω απο τους υπολογιστες του δικτυου , δεν τον ανοιγει το φακελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Δοκίμασε να το βάλεις με map network drive, δηλώνοντας σαφώς το username-password κάποιου με access στο drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 30, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 ok θα δοκιμασω , ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.