Jump to content



Teledome: Μειώσεις έως 56% στο ADSL


helloween

Recommended Posts

Σε μειώσεις έως και 56% το μήνα στις τιμές των υπηρεσιών ADSL Internet προχωρά η Teledome με στόχο την παροχή ακόμη οικονομικότερων υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης για νέους και υπάρχοντες συνδρομητές. Οι προσφορές θα ξεκινήσουν από τις 10 Οκτωβρίου 2005.

Αναλυτικότερα, οι μειώσεις έχουν ως εξής: Έως 56% στο κόστος της μηνιαίας συνδρομής ADSL, έως 46% στo μηνιαίο κόστος σύνδεσης ADSL (Α.ΡΥ.Σ.), - 27% στo πακέτο ολοκληρωμένης σύνδεσης ACTIV8.

Επιπλέον, η Teledome παρέχει δωρεάν την ενεργοποίηση της σύνδεσης ADSL (Α.ΡΥ.Σ), συμβάσεις αορίστου διαρκείας στις συνδρομές ADSL Internet, απαλλάσσοντας το συνδρομητή από περιορισμούς και δεσμεύσεις.

Έτσι, για το συνδρομητή που επιθυμεί να συνδεθεί στο Internet μέσω ADSL στη δημοφιλέστερη ταχύτητα των 384Kbps/128Κbps, το συνολικό μηνιαίο κόστος για σύνδεση ADSL (Α.ΡΥ.Σ) και συνδρομή ADSL Internet θα ανέρχεται σε 30,72 ευρώ (+ΦΠΑ 19%) και χωρίς να επιβαρυνθεί με τέλος ενεργοποίησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ωφελημένοι θα είναι επίσης και οι χρήστες προπληρωμένων πακέτων σύνδεσης, όπου με το ACTIV8 αποκτούν στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς: όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να δημιουργήσουν τη σύνδεσή τους, πληρωμένες υπηρεσίες για 3 μήνες ADSL σύνδεσης & ADSL Internet με ταχύτητα πρόσβασης 384/128 Kbps και ένα μήνα δωρεάν ADSL, σύνδεση & ADSL Internet, επιλέγοντας την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας Teledome, σε όποιο πρόγραμμα επιθυμούν.

post-2709-1416072233,6204_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ωραία...

Ξαφνικά όλες οι εταιρίες άρχισαν να σκέφτονται τους πελάτες τους ή απλά κάποιος αποφάσισε να κινηθεί δυναμικά στην αγορά και οι άλλοι ακολουθούν αφαιρώντας το ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων καπέλο στις χρεώσεις τους?

Κάλλιο αργά παρά πΟΤΕ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.