Jump to content



watercooling με τι case?


labros_b

Recommended Posts

Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να βάλεις κάτω κάποιες παραμέτρους και να αποφασίσεις με βάση αυτές.

Δλδ, για τι χρήση το θέλεις το watercooling? για ησυχία ή για overclocking? Αν σε ενδιαφέρει ένα ήσυχο σύστημα, υπάρχουν λύσεις εσωτερικές που χωράνε και σε midi κουτί καθώς και εξωτερικές τόσο του εμπορίου όσο και custom.

Αν σε ενδιαφέρει το overclocking οπότε αναγκαστικά πας σε μεγαλύτερο ψυγείο, τότε ή πέρνεις και αντίστοιχο κουτί αν θες να το έχεις εσωτερικά ή κάνεις κάποια κατασκευή(θα βρεις πολλές να σε εμπνέυσουν στο forum) και το έχεις εξωτερικό.

Link to comment
Share on other sites

Όπως είπε και ο RootX

Ανάλογα τι θες

Από εκεί και πέρα αν πχ θες να βάλεις όλα τα εξαρτήματα της υδρόψυξης μέσα στο κουτί σου θα πρέπει να πάρεις κάποιο στο οποίο να χωράνε άσχετα αν αυτό λέγετε full ή midi

Επίσης υπάρχει και ο

οδηγός υδρόψυξης

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο forum και ελπίζουμε όλοι ότι θα σε διασκεδάσει, θα σε ψυχαγωγήσει και θα σε πληροφορήσει σε θέματα πληροφορικής τεχνολογίας και όχι μόνο.

Όσο για το ερώτημα σου και για να σε βάλω λίγο στα βαθιά δες ένα σύστημα που φοράει watercooling για ησυχία και μόνο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.