Jump to content

Τι λεει το purepower 680 τηs Τhermaltake?

Lewnidas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γνωριζει κανεις αν η thermaltake βγαζει ποιοτικα τροφοδοτικα?

Πριν καμια βδομαδα το πηρα και παροτι καποια προβληματα ειχα νομιζω οτι ειναι καλουτσικο,τοι τρελλο ειναι οτι δινει στη 5αρα 50 αμπερ,τωρα καταποσο αλη8ευει δεν ξερω :)

http://www.thermaltake.de/purepower/w049atx12v/w0049atx12v.htm

Αρχική απάντηση από stratos1978

OCZ ModStream 520 στην 5αρα δινει 52Α ....και μαλλον ερχομαι να το πιστεψω......:D :D :p

( ειναι το νεο μου αποκτημα )

Τι σημασια εχει η 5αρα!!!!!!! Στα συστηματα πριν 4-5 χρονια χρειαζονταν δυνατη 5αρα τωρα ολο το βαρος εχει μετατοπιστει στην 12αρα.

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 19:22]

Τι σημασια εχει η 5αρα!!!!!!! Στα συστηματα πριν 4-5 χρονια χρειαζονταν δυνατη 5αρα τωρα ολο το βαρος εχει μετατοπιστει στην 12αρα.

Εχοντας μονο μια 12αρα στα 28Α δεν νομιζω να εχω προβλημα.....???????

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 19:24]

φιλικη συμβουλη χωρις χρεωση , μακρια απο ΤΤ τροφοδοτικο.

1 ψηφο και απο μενα.... ( δεν κακολογώ ....αλλα ... την εχω παθει απο ΤΤ )

αν και το εχεις ηδη αγορασει...

θα προτεινα και εγω κατι πιο δοκιμασμενο

με εμφαση στις 12αρες και οχι στην 5αρα

και σιγουρα πιο αθορυβο απο την σειρα Purepower της Thermaltake με τους 8ρηδες ανεμιστηρες

να σε απογοητευσει δεν το φανταζομαι...

απλα στα ιδια λεφτα ισως να επαιρνες κατι καλυτερο

οπως και να'χει, καλοριζικο

χμμ μη μου λετε τετοια διοτι ειχα κατι προβληματα με κατι μπλε ο8ονουλες επανεκινησεις και διαφορα και τωρα καπως εχω ηρεμησει,λετε να το σπρωξω?

Αρχική απάντηση από Lewnidas [Σήμερα, στις 23:55]

χμμ μη μου λετε τετοια διοτι ειχα κατι προβληματα με κατι μπλε ο8ονουλες επανεκινησεις και διαφορα και τωρα καπως εχω ηρεμησει,λετε να το σπρωξω?

Ακομα το εχεις....????? Στειλε το "διακοπες".....

ή ανοιξε το sppedfan και γραψε καπου τις τιμες με το μηχανημα σου στα default.μετα κλοκαρε το, τρεξε και ενα superpi32m και γραψε ξανα τις τιμες.εαν οι αποκλισεις ειναι μεγαλες βγαλε τα συμπερασματα σου κατα ποσο αντοχης ειναι

κατι μου λει παντος οτι το πεπρωμενο μου 8α πεσει σε κανα enermax διοτι το παλιο μου 475 με εβγαλε πολυ ασπροπροσωπο αν και το δινω αυριο σε ενα φιλαρακι ενα 70αρικο.

Παιδια 8α ρωτησω αν μπορουν να μου το αλλαξουν αλλιως 8α παει για πουλημα.

Παντως σε μια προσπα8εια στα 260χ10 τρωω ρεσταρτ ενω αλλοι με ακριβως ιδιο μηχανημα με το δικο μου και αλλο τροφοδοτικο χτυπανε κατι 280χ10 γενικα πιστευω οτι ειμαι οριακα με το τροφοδοτικο.

ναι δίκιο έχεις φίλε Λεωνίδα. Εϊδα κι εγώ ότι έχει 3 γραμμές 12Vltes γι' αυτό και έσβησα το Post μου.

Πάντως θα εμπιστευόμουνα σίγουρα ένα μεγαλύτερο όνομα του χώρου όπως η Enermax

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.