BeetleJuice Μάρτιος 24, 2006 #21 Μάρτιος 24, 2006 σχολιαστε και το θεμα της ψυξηςνα αναγραφεται απλα η να ειναι σε κατηγοριες?εμενα προσωπικα με χαλαει να βλεπω τοπ 30 spi 1M μονο phaseοχι γιατι δεν ειμαι εγω μεσα αλλα γιατι δεν κερω τα νερα που βρισκονται κτλ,οι αεριδες κτλας ειναι τοπ 30 τα phase , αλλα ας ειχαμε και αλλα 30 απο κατω με αλλα συστηματα ψυξηςμε το τοπ 30 να ειναι μονο phase , δεν γνωριζουμε τι κοντρα γινεται στα νερα μεταξυ των παιδιων ουτε μεταξυ των αεριδωναφου και αυτοι ποσταρουν γιατι να μη συναγωνιζονται μεταξυ τους σε δικο τους τοπ κατι ή εστω στην ιδια λιστα και ΚΑΤΩ απο τους αλλους , απλα να υπαρχουν και αυτοι...
BeetleJuice Μάρτιος 24, 2006 #22 Μάρτιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 22:20] ακριβως αυτο, κοιταμε μπροστα. και τα σκορ αυτα, γρηγορα θα χαθουν, ουτως ή αλλως. δεν ειναι πολυς καιρος πριν, που γνωστος θαμωνας του φορουμ ετρεχε στις παραλιες αλαλαζoντας "39pi, 39pi". ποιο ειναι αυτο το παλικαρι-κορμι θανατηφορο...:clap:
.38-.45 Μάρτιος 24, 2006 #23 Μάρτιος 24, 2006 μαλλον το βλεπω να ειναι ολοι μαζι, με μια σημειωση για τον τροπο ψυξης απο διπλα. σε 3 λιστες ΤΟΡ30, εχουν μπει ολοι οι benchmarkers της ελλαδας.
BeetleJuice Μάρτιος 24, 2006 #24 Μάρτιος 24, 2006 αναλογα το υφος που θες να δωσεις στην λισταειμαι καθετα αντιθετος στο υφος "εδω ειναι η elite , το τοπ 30"για μενα το υφος πρεπει να ειναι "τι σκορ γινονται και με τι συστηματα"εσεις διαλεγετεεχει τρομερο ενδιαφερον πως κοντραρονται μεταξυ τους με αερα αναλογα το ποσο καλη ψυκτρα εχουνεχει τρομερο ενδιαφερον ποσο κρυο νερο εχουν οι νερουλαδες και ποση διαφορα μεταξυ τουςκαι οι Phaseαδες αναλογα με τι συστημα παιζουνπολλοι με αερα μπορει να μην ποσταρουν καν SPi1M αμα δουν τοπ 30 με phase...και οκ, ειναι ωραιο να ξερουμε ποσο τελικιαζει ενα μηχανημα Spi1M με αερα η με νερο χωρις να τρεχουμε στις εκατονταδες σελιδες και να ψαχνουμε τα ποστςο αερας εξακολουθει να ειναι το πρωτο σταδιο και ειναι ακομα τρελα διαδεδομενος και τρομερα εξελισσομενος .το νερο δεν εχει εδραιωθει ακομα και το Phase ειναι για λιγουςας μην ειναι οι λιστες λοιπον μονο για λιγους...ας εχουν και οι "μικροι" (και βαζω και μενα μεσα) την λιστα τους να κοντραρονταιας εχουμε το τοπ 30 το κλασικο και διπλα ενα τοπ 30 για τους μικρουςμπορουμε να βαλουμε κανονα ο καθενας να παιζει μονο σε μια λιστα , αυτην με την καλιτερη ψυξη του.αλλα και ετσι να μην γινει και να παιζουν ολοι παντου , θα εχει τρομερο ενδιαφερον το κτηνος του hipro ή του esdee ή του βασιλη , ή του phil τι κανει με την μαμισια αεροψυκτρα και οταν λες οτι ολοι οι benchmarkers θα εχουν μια θεση , δεν το βρισκω αρνητικο , γιατι τοτε δεν θα μετραει ΑΝ εχεις θεση αλλα ΤΙ θεση εχεις και ΣΕ ΠΟΙΑ λιστα...παντα φιλικη κουβεντουλα κανουμε , ελπιζω να συμμετεχουν και αλλοι με τις αποψεις τουςκαι ειδικα οσοι ειναι με Phase...
GoriLLakoS Μάρτιος 24, 2006 #25 Μάρτιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 μαλλον το βλεπω να ειναι ολοι μαζι, με μια σημειωση για τον τροπο ψυξης απο διπλα. σε 3 λιστες ΤΟΡ30, εχουν μπει ολοι οι benchmarkers της ελλαδας. το αυτο....^^ με τρια λογια εδωσες απο μονος σου την λυση.... @Κυριε ''Φιλικα το σκαθαρι''.....αν καταφυγουμε στην λυση να κναουμε ολες αυτες τις λιστες.... μετα θα πρεπει να κανουμε και για Intel-amd........dual/single core.....ddr1/ddr2......τα κλασσικα πραγματα που βγαινουν παντα σε τετοια θεματα......δεν ειπα οτι θα το ζητησεις εσυ....αλλα καποιοι αλλοι με το σκεπτικο των λιστων με αερα,νερο,αζωτο κτλ...θα ζητανε και αλλες υποκατηγοριες....και στο τελος....ο καθενας θα εχει την προσωπικη του λιστα...
DarkSaga Μάρτιος 24, 2006 #27 Μάρτιος 24, 2006 σε χαλάει στο xs που έχει στο πρώτο ποστ μια λίστα τοπ 30 και αποκάτω άλλες 10 κατηγορίες?εμένα όχι....
GoriLLakoS Μάρτιος 24, 2006 #28 Μάρτιος 24, 2006 O root το απεκλεισε το ενδεχομενο του Bot .....η πρωτη λιστα ειναι με ολους...και απο κει και περα αυτοματα τα χωριζει σε S478/775/939 κτλ....εδω θα κατσεις να κανεις τοσες λιστες??? Ψυξεις? Socket? 10΄λιστες θα κανεις??? Αμα δεν βαριεσαι και εγω μαζι σου ειμαι.....
DarkSaga Μάρτιος 24, 2006 #29 Μάρτιος 24, 2006 η απόφαση δεν είναι δική μου bill ούτε η δουλειά εγώ περαστικός είμαι μετά ποιός θα με βρίζειεπειδή είπες μα σου του τελικά είναι θέμα δουλειάς θέμα ομορφιάς?πρακτικότητας?τι είναι?
RootX Μάρτιος 24, 2006 #30 Μάρτιος 24, 2006 Δεν το απέκλεισα, έχουμε ένα πρόβλημα με το θέμα του bot, το οποίο είναι υπό συζήτηση. Αν λύσουμε το τεχνικό θέμα που προκύπτει, σαφώς θα το χρησιμοποιήσουμε.Μέχρι να λυθεί όμως, προχωράμε με αυτά που έχουμε.α) να κατασταλάξουμε σε μία μορφή η οποία θα είναι στο γνώριμο στυλ και δεν απαιτεί 10 άτομα να δουλέυουν πάνω σε μία λίστα.β) αν κάποιος έχει τις γνώσεις να δημιουργήσει κάτι που θα καλύπτει τις περιπτώσεις που αναφέρετε και θα είναι εύκολο στην διαχείρηση, ας βοηθήσει.
DarkSaga Μάρτιος 24, 2006 #31 Μάρτιος 24, 2006 σε τι μορφή θα είναι τα δεδομένα?απο φόρμα θα τα παίρνει όποιος η ότι τα παίρνει?
GoriLLakoS Μάρτιος 24, 2006 #32 Μάρτιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga η απόφαση δεν είναι δική μου bill ούτε η δουλειά εγώ περαστικός είμαι μετά ποιός θα με βρίζειεπειδή είπες μα σου του τελικά είναι θέμα δουλειάς θέμα ομορφιάς?πρακτικότητας?τι είναι? Δουλειας + ΠρακτικοτηταΑρχική απάντηση από RootXα) να κατασταλάξουμε σε μία μορφή η οποία θα είναι στο γνώριμο στυλ και δεν απαιτεί 10 άτομα να δουλέυουν πάνω σε μία λίστα. Με autobot μαι φορα θα γινει η μεγαλη η δουλεια..απο κει και περα θα ανανεωνεται η βαση μονη της με ενα κλικ...ετσι δεν ειναι???Δεν θα χρειαζεται ουτε 1 ατομα να δουλευει στην λιστα...Συγνωμη αν δεν καταλαβα κατι καλα και ειπα ασχετη απαντηση...
ΝTG Μάρτιος 24, 2006 #33 Μάρτιος 24, 2006 αντι να κανετε τοσες λιστες με υποκατηγοριες...γιατι το τοπ30 δεν το μεγαλωνετε λιγουλακι??Τοπ40 πχ...και εννοειται να αναφερεται ο τροπος ψυξης..πιστευω θα χει χωρο μετα για phase-αδες νερουλαδες και απλο αερα..
RootX Μάρτιος 24, 2006 #34 Μάρτιος 24, 2006 Το autobot είπαμε: παίζει σαν λύση, όχι στην παρούσα φάση. Το ξεχνάμε/τε .
BeetleJuice Μάρτιος 24, 2006 #35 Μάρτιος 24, 2006 το να αναγραφεται η ψυξη μαλλον παγιωθηκε γιατι βλεπω ολοι το θελουνκαι αναλυτικα η ψυξη , δηλαδη οχι Phase αλλα και ποσα σταδια (παραπανω λεπτομεριες δεν μας νοιαζουν)λοιπονοσο για τις λιστες ρε παιδια ειναι θεμα να λαβουμε υποψιν μας και τον Overclocker που δεν εχει λεφτα για φρεον ή για νεροκαι αυτος δουλευειδεν ειπα 500 λιστες , 3 ειπα :1)phase , LN2, 2)Water , TEC , cold water3)stock air - special airελεος , αυτο ειναι εφικτοκαι τι δηλαδη , θα παραπονεθει καποιος με νερο οτι καποιος με tec τον περασε? οι διαφορες ειναι μικρες αν σπασουν οι κατηγοριες στα 3και ξαναλεω δεν ειναι ωραιο να εχουμε μονο Phase σε αυτες τις λιστεςοι αλλοι γιατι ποσταρουν , για να υπαρχουν καπου τα αποτελεσματα τους ,να τα δουμε να τα μελετησουμε και στο μονο μερος που υπαρχουν ειναι μεσα σε εκατονταδες σελιδες που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κατσει να ψαξει γιατι δηλαδη τα νερα να μην κοντραρονται μονα τους μεταξυ τουςκαι οι αεριδες μεταξυ τουςεδω ακομα και στην φορμουλα εχουμε 1-3 κτλ , και στο ακροπολις , και στα καρτ και στις μηχανες και στα Dragstrer ακομαγιατι υπαρχει λογος , να δεις τις επιδοσεις ΑΝΑ κατηγορια που εχει μερικα κοινα σημειαμε το να εχουμε μονο ελιτ , δεν εχουμε σημεια αναφορας ανα κατηγορια .
FrOsT Μάρτιος 24, 2006 #36 Μάρτιος 24, 2006 1,5 με μόνο διακριτικό τον χρόνο... αυτό είναι που μετράει...Είμαι αντίθετος στην αναγραφή της ψύξης... μιας και μεγάλο ρόλο στο σκορ παίζει το πόσο καλό κομμάτι έχει κάποιος... τύχη...
Stelaras Μάρτιος 25, 2006 #37 Μάρτιος 25, 2006 Και εγω υπερ του 1.5 ειμαι . Σιγουρα κατι θα βρηκαν στο 1.4 και προχωρησαν στη νεα εκδοση.Επισης , υπερ για τις κατηγοριες ανα ψυξη . Σιγουρα εχει περισσοτερη δουλεια , αλλα θα ειναι πιο ομαδοποιημενα τα αποτελεσματα .
deadlock7 Μάρτιος 25, 2006 #38 Μάρτιος 25, 2006 Συμφωνω για το 1.5.Για τον διαχωρισμο δεν συμφωνω,αλλα θα ηθελα να αναγραφεται καπου(ισως με καποιο εικονιδιο)..ή στην τελικη αν χωριστουν σε ομαδες ψυξης,να υπαρχει και μια γενικη καταταξη.
BeetleJuice Μάρτιος 25, 2006 #39 Μάρτιος 25, 2006 η γενικη καταταξη θα εχει μονο phase αναγκαστικαοι επιμερους θα ειναι απολλα τα καλαη ψυξη εγω νομιζω δεν πρεπει να ειναι συνοπτικη τυπου "αερας-νερο-phase" αλλα λιγο πιο περιγραφικηας πουμε "υδροψυξη και παγακια" , "διβαθμιο phase" , "αεροψυκτρα ταδε" , αλλα οχι οτι θα ειναι και κανονας , αμα ο αλλος θελει να πει μονο "νερο" ας το πει ετσι και οποιος καιγεται ας τον ρωτησε προσωπικαμε μια λιστα ειναι σαν να κανουμε dragster και να τρεχουν τα 1400cc turbo με τα 5000cc BIturbo nitro...θα μου πεις , ναι ρε φιλε αλλα εμεις το τοπ 10 θελουμε, ναι οκ , και οι αλλοι γιατι τρεχουν? μηπως να μην τρεχουνδινουμε πολυ ισχυρο database ετσι ,αλλα και ΚΙΝΗΤΡΟ για bench ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , και μαλιστα αυτος ο καθενας διεκδικει και θεση...
.38-.45 Μάρτιος 25, 2006 #40 Μάρτιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Χθες, στις 23:43] γιατι δηλαδη τα νερα να μην κοντραρονται μονα τους μεταξυ τουςκαι οι αεριδες μεταξυ τους χμ.. ΤΟΡ10 ανα τροπο ψυξης και ενα ΤΟΡ30 με ολους μεσα;το κακο βεβαια, ειναι πως κανενας δε μπορει να βεβαιωσει τον τροπο ψυξης: καποιος με νερο, μπορει ανετα να κοκκορευεται οτι ειναι ο Νο1 με αερα. οσο αφορα τις λεπτομερειες του τροπου ψυξης, για μενα δεν εχει νοημα. ειτε ειναι με παγακια στο νερο, ειτε με ανοιχτο παραθυρο στο Κατω Νευροκοπι και αερα, ειναι παλι ψυξη με νερο και αερα. ειναι παραγοντες που υπαρχουν μεσα στη διαδικασια του benchmarking. κανενας δε benchαρει υπο κανονικες συνθηκες λειτουργιας του pc.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.