Jump to content



..θέλω να πουλήσω την οθόνη μου αλλά δεν ξέρω πόσο!


ang3l

Recommended Posts

Δεν έχω ιδέα πόσα θα μπορούσε να πιάσει μια CRT Sony CPD E250 (17'' 85Hz max). Όποιος έχει όρεξη μπορεί να κατεβάσει και το pdf με τα specs της Ε240 (δεν βρίσκω για την 250 και απ' ότι βλέπω είναι ίδια).

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Link to comment
Share on other sites

Στο μεγεθος που ειναι τσαμπα η ταλαιπωρια.. Αν ηταν 2-3 ιντσες μεγαλυτερη κατι θα γινοταν.Αν ριξεις μια ματια σε 17αρες θα δεις οτι παιζουν στα 90-120 εουρως. η οθονη αυτη αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι 6ετιας αρα μπορεις να τη δωσεις αν θες 30Ε η δωρακι σε καποιον που την θελει..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ang3l [Σήμερα, στις 15:55]

Τόσο χάλια η κατάσταση ε?

Tραγικα. Οι crt εχουν ψοφησει. Και φτηνα να πας να την δωσεις δυσκολα θα βρεις αγοραστη. 30-50 ευρω παντως την δινεις αν ψαχτεις.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Με ξενέρωσε το πορτοκαλί χαρτονόμισμα σαν καλύτερη τιμή, αλλά πρέπει να το δεχτώ.. δε με βλέπω να την πουλάω, κρίμα τα φράγκα που έδωσα τότε!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.