Jump to content



The ATi Catalyst Driver thread.


Recommended Posts

καλησπερα , σημερα εκανα φορματ κ περασα τους 10,8 τους 8,762-103691c συγκεκριμενα . αυτοι ειναι οι beta 3 ? επισης προσπαθησα να κλοκαρω την 5850 μου οπως πριν κ ολα μια χαρα προς το παρων αλλα το θεμα ειναι οτι το ρευμα πλεον δεν πεφτει ποτε κ με overclock κ χωρις . τις εχω δωσει 1,2 volt απο afterburner αλλα δεν πεφτει . ετσι δουλευουν αυτοι οι οδηγοι η πρεπει να κανω κατι εγω ?

Link to comment
Share on other sites

W T F

Αφησα το PC με τους 10.6 περασα windows updates...Τωρα φοραει 10.8.

Τι κουλο ηταν αυτο?

Thanks neph!! Μόλις απάντησες σε μια απορία που είχα εχθές αλλα δεν το πολυέψαξα.

Μου έβγαλε και εμένα απο εχθές windows update αλλα στα optional για ATI Display. Δεν έκανα το update αλλα μιας και αναφέρεις οτι είναι για update σε 10.8 τοτε έφαγε ignore απο εμενα!!

Link to comment
Share on other sites

Λυπαμαι για την καθυστερηση, αλλα τελικα μαλλον .....δεν θα πατε στην παραλια αυριο.

Εχουμε μια αναβαθμισμενη εκδοση του 8.771 beta1 απο το ποστ 4215..

Driver Packaging Version 8.771-100823a-105132C

Catalyst™ Version 10.9

2D Driver Version 8.01.01.1064

Direct3D Version 8.14.10.0788

OpenGL Version 6.14.10.10311

Catalyst™ Control Center Version 2010.0823.1132.28998

Τωρα,,

Εχω ηδη πει οτι για να "ασφαλισουμε" τους οδηγους επρεπε να κανουμε κατι.

Ετσι, ο οδηγος δεν προκειτε να εγκατασταθει εαν δεν εχουμε κατεβασει αυτο το αρχειο. Στην συνεχεια ακολουθουμε την διαδικασια οπως μας λεει στις οδηγιες που θα εμφανιστουν μολις το τρεξουμε. Την διαδικασια που μας λεει να ακολουθησουμε δεν θα χρειαστει να την ξαναεπαναλαβουμε ποτε στο μελλον, παρα μονο στο ...επομενο format, (αυτονοητο ειναι οτι ολα αυτα θα γινουν πριν την εγκατασταση του οδηγου).

Επισης, ο 2D driver ειναι εντελως καινουργιος και ακομα δοκιμαζεται. Υπαρχει ενα μικρο ενδεχομενο σε καποια συστηματα να μην λειτουργει σωστα ο Windows Media Player.

Στην περιπτωση αυτη, με εγκατεστημενο κανονικα τον οδηγο, τρεξτε αυτο το αρχειο και αφου εγκατασταθει πηγαινετε στην γραμμη εντολων, γραψτε patati και enter. Μετα το restart ο WMP θα λειτουργει κανονικα χωρις καποιο αλλο προβλημα στον οδηγο...

Δειτε την συμπεριφορα του οδηγου με την 4870Χ2. Εαν υπαρχει καποιο θεμα θα ανεβασω, πιθανον και αυριο, patch για την καρτα "καπακι" στον ιδιο οδηγο.

Για ολα τα αρχεια ισχυει το ιδιο γνωστο password.

Enjoy..

Έγινε επεξεργασία από atiman
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

ειμαι μιση ωρα χωρις οδηγο και το παλευω...ουφ...δεν μπορω να το πετυχω μου λεει συνεχεια αυτο: "απετυχε η φορτωση του προγραμματος οδηγησης εντοπισμου"...δεν μπαινει με τιποτα...

Link to comment
Share on other sites

ειμαι μιση ωρα χωρις οδηγο και το παλευω...ουφ...δεν μπορω να το πετυχω μου λεει συνεχεια αυτο: "απετυχε η φορτωση του προγραμματος οδηγησης εντοπισμου"...δεν μπαινει με τιποτα...

.......Ετσι, ο οδηγος δεν προκειτε να εγκατασταθει εαν δεν εχουμε κατεβασει αυτο το αρχειο. Στην συνεχεια ακολουθουμε την διαδικασια οπως μας λεει στις οδηγιες που θα εμφανιστουν μολις το τρεξουμε. Την διαδικασια που μας λεει να ακολουθησουμε δεν θα χρειαστει να την ξαναεπαναλαβουμε ποτε στο μελλον, παρα μονο στο ...επομενο format, (αυτονοητο ειναι οτι ολα αυτα θα γινουν πριν την εγκατασταση του οδηγου).

Για μενα τα γραφω?

Έγινε επεξεργασία από atiman
Link to comment
Share on other sites

Σε κλειδωνει και πιο κατω. Για προσπαθησε να δεις....

Επισης, εαν ειναι να συζηταμε εδω πως θα ξεπερασουμε τα κλειδωματα, δεν κανουμε τιποτα, αφου μας διαβαζουν...

εχεις δικιο...με κλειδωνει στην εγκατασταησ του οδηγου...γιατι δεν μου λειτουργει το atistuff εμενα...??? επειδη εχω ελληνικα windows.?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.