Jump to content



The ATi Catalyst Driver thread.


Recommended Posts

Οι 9.1 ειναι αργοι σε σχεση με το τελευταιο hotfix 8.561.3(οι μοναδικοι με multicore optimization),το μονο θετικο ειδα πολυ καλυτερη ποιοτητα εικονας,φημες λενε οι 9.2 θα υποστηριζουν το multicore επισημα,uninstall εκανα και ξαναπερασα hotfix,4-5 frames κατω στο crysis μου φανηκανε πολλα να τους αφησω.

Link to comment
Share on other sites

στο gta 4 οι 8.12 δινουνε οντως τα περισσοτερα fps 48-49fps στο benchmark test αλλα μεσα στο παιχνιδι τα fps κανουνε μεγαλες βουτιες απο 60 στα 25 (fraps), αντιθετα με τους 9.1 μπορει το benchmark να βγαζει λιγοτερα fps 43-46 αλλα μεσα στο παιχνδι τα fps δεν πεφτουνε ποτε κατω απο 30..ολα αυτα με patch 1.02

Link to comment
Share on other sites

απορία..... έχω setup με 2 οθόνες, η μία είναι μια TV κλασσική αναλογική... σε παλαιότερο pc που είχα nvidia υπήρχε η δυνατότητα να "στείλεις" μια εφαρμογή σε οθόνη της επιλογής σου... υπάρχει τρόπος να κάνω το ίδιο ή αντίστοιχο και με ΑΤΙ, γιατί το theater mode μου κάνει "νερά" ?

Link to comment
Share on other sites

εγω με 4850 μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. ολα δουλευουν οπως και με τους 8.12. δεν εχω δει καμμια τρελη διαφορα, αλλα ουτε και κανα κουλο. μεχρι στιγμης.....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.