hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2006 Σκεφτηκα να ανοιξω αυτη την δημοσκοπηση για να δουμε τις αποψεις τοων μελων του φορουμ πανω στο συγκεκριμενο θεμα που τον τελευταιο καιρο εχει γινει κατι περισοοτερο απο αγαπημενο των καναλιων αλλα και διαφορων αλλων εκπομπων.Θερμη παρακληση: μαζι με το ΝΑΙ η το ΟΧΙ σας βαλτε και μια μικρη αιτιολογηση για να ειναι οι αποψεις περισσοτερο ξεκαθαρες.Εγω προσωπικα θα παω να το δω γιατι με εχει φαει η περιεργεια αλλα και επειδη το βιβλιο ηταν τελειο και περιμενω κατι αναλογο και σε ταινια.
vdeseris Μάϊος 16, 2006 #3 Μάϊος 16, 2006 Ακόμα και αυτοί που δεν ήξεραν τι είναι και δεν είχαν σκοπό να το δούνε λόγω της δημοσιότητας που πήρε θα το δουνε... Οπότε όσοι μάχονται κατά του κάνουνε μια τρύπα στο νερό....
YDinopoulos Μάϊος 16, 2006 #4 Μάϊος 16, 2006 Ναι. Μιας και με ενθουσιασε το βιβλιο, ειμαι περιεργος για την ταινια !
Chosen Μάϊος 16, 2006 #5 Μάϊος 16, 2006 Ναι. Γιατί θέλω να κάτσω πίσω από τον YDinopoulos και να του πετάω ποπκόρν στο σβέρκο.
YDinopoulos Μάϊος 16, 2006 #6 Μάϊος 16, 2006 Μα δεν μου ειπες οτι θα εισαι διπλα μου κ θα μου κρατας το χερι ?
darien Μάϊος 16, 2006 #7 Μάϊος 16, 2006 Το βιβλίο δεν το διάβασα, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, οπότε, φυσικά και θα πάω.
.38-.45 Μάϊος 16, 2006 #8 Μάϊος 16, 2006 ψηφισα ναι, αν και δεν προκειται να παω να τη δω στον κινηματογραφο.
Sol Μάϊος 16, 2006 #9 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 ψηφισα ναι, αν και δεν προκειται να παω να τη δω στον κινηματογραφο.
dimitris74 Μάϊος 16, 2006 #10 Μάϊος 16, 2006 εχω ήδη βγάλει εισιτήρια να ξαναδώ λιγο παρίσι,παντως ο αρτικος κύκλος θα έκανε καλύτερη ταινία απο τον κώδικα da vinci
Georgesod Μάϊος 16, 2006 #11 Μάϊος 16, 2006 Δεν διάβασα το βιβλίο και βαριέμαι γενικά τους κινηματογράφους, αλλά θα πάω να το δω έχοντας έναν λόγο παραπάνω. Όλους αυτούς τους υποκριτές παπάδες και θείτσες και ανθρώπους γενικά χωρίς "μαγκιά και ήθος" που βγαίνουν και κράζουν
Dr.Paneas Μάϊος 17, 2006 #12 Μάϊος 17, 2006 Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, ούτε ξερω τι ειναι αυτός ο κώδικας και σε ποια γλώσσα είναι γραμμένος, αλλά θα πάω να το δω γιατι οσοι εχουν διαβασει το βιβλιο μου ειπαν οτι ειναι πολυ ωραίο και ότι πρέπει να παω να το δω. Πολυ δημοσιότητα πέφτει όμως και συνήθως ότι συμβαίνει αυτό είναι χαλασμένη η πατάτα (βλ Harry Potter). Λέτε να πάμε καμια Θεσσαλονικιότικη εκδρομή στα Start, Village, oden ? :banging:
sotiris Μάϊος 17, 2006 #13 Μάϊος 17, 2006 Εφ'όσον η Ελληνική Εκκλησία (και κατά συνέπεια και το Ελληνικό Κράτος - 1 δεν είναι αυτά?) μας προτείνει ευγενικά να μην τη δούμε, εγώ δεν μπορώ να θέσω τον εαυτό μου σε άλλον έναν τέτοιο ανούσιο πειρασμό. Η ταινία έχει σαφείς ιστορικές ανακρίβειες ως προς τη θρησκεία μας, και πρέπει όλοι να πάρουμε θέση γι' αυτό! Το πρώτο που θα κάνω θά ναι να την κατεβάζω συνέχεια και να την σβήνω (επειδή με τις φωτιές δεν τα πάω και πολύ καλά).
..::LaLa::.. Μάϊος 17, 2006 #14 Μάϊος 17, 2006 δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος για το συγκεκριμένο θέμα...ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τα πιστεύω του..είναι δυνατόν να τον επηρεάσει μια ταινία ή ένα βιβλίο για τις πεπειθήσεις του??τότε μάλλον δεν είναι σίγουρος τόσο καιρό γι ατυό που πιστεύει...και στο κ'ατω κάτω αν μετά από την ταινία έχει αμφιβολίες, είναι στο χέρι του να κάτσει να ψάξει περισσότερες πηγές και να εξακριβώσει όλα οσα δεν ειναι σιγουρος.. Εγώ πάντως θα πάω να τη δω...
YDinopoulos Μάϊος 17, 2006 #15 Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από dimitris74 εχω ήδη βγάλει εισιτήρια να ξαναδώ λιγο παρίσι,παντως ο αρτικος κύκλος θα έκανε καλύτερη ταινία απο τον κώδικα da vinci Ναι..πολυ ωραια...χιονια...παγοι κ τιποτα αλλο! Αυτο κ ισως το Ιlluminati.
Tsunami Μάϊος 17, 2006 #16 Μάϊος 17, 2006 Μου αρέσει το βιβλίο,μου αρέσει ο Τομ Χάνκς και ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ η Τοτού...Από τότε που είχε ανακοινωθεί οτι θα γυριστεί την περιμένω...{ΟΤ} Με το Da Vinci έχουν χαθεί οι υπόλοιπες νέες ταινίες πχ x-Men 3 και Miami Vice {OT}
ea6gka Μάϊος 17, 2006 #17 Μάϊος 17, 2006 εγω θα την δω οταν βγει σε DVD διοτι φοβαμαι να παω στο σινεμα , φοβαμαι επιθεση εξτρεμιστων χριστιανων (μην κλειδωσουν πορτες μας καψουν , μας δηλητηριασουν, μας αποκεφαλισουν κλπ)
darien Μάϊος 17, 2006 #18 Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka εγω θα την δω οταν βγει σε DVD διοτι φοβαμαι να παω στο σινεμα , φοβαμαι επιθεση εξτρεμιστων χριστιανων (μην κλειδωσουν πορτες μας καψουν , μας δηλητηριασουν, μας αποκεφαλισουν κλπ) χεχε.. σ'αυτη τη χώρα όλα να τα περιμένεις.Απ'οτι έχω ακούσει εδώ πάντως, τα εισητήρια είναι όλα sold-out
suboy Μάϊος 17, 2006 #19 Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka εγω θα την δω οταν βγει σε DVD διοτι φοβαμαι να παω στο σινεμα , φοβαμαι επιθεση εξτρεμιστων χριστιανων (μην κλειδωσουν πορτες μας καψουν , μας δηλητηριασουν, μας αποκεφαλισουν κλπ) εγω θα βγαλω και μπλουζα και θα λεει: ..:Ειδα τον κωδικα Da Vinci:..
ea6gka Μάϊος 17, 2006 #20 Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από suboy εγω θα βγαλω και μπλουζα και θα λεει: ..:Ειδα τον κωδικα Da Vinci:.. η τιμωρια σου θα ειναι καψιμο στη κεντρικη πλατεια :devil:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.