Jump to content

θα χωρεσει?

def

Recommended Posts

Posted

παιδια ας απαντησει οποιος ξερει σας παρακαλω η καρτα της ALBATRON 7900GX2 χωραει σε αυτο το κουτι εχω το μεγαλο μοντελο κουτιου

post-2401-1416072675,1558_thumb.gif

Posted
Αρχική απάντηση από georgesod

Από ποιά άποψη να μην χωρέσει; Λόγω μήκους της κάρτας;

ακριβως

:D

Posted

Το πολύ πολύ να φτάνει μέχρι τους δίσκους η κάρτα! Αν τους βάλεις ανά 2 λογικά δε θάχεις πρόβλημα!

Posted

Απ' ότι ξέρω αυτά τα κουτιά έχουν μεγάλο βάθος ή μήκος αν θες. Το λέω αυτό επειδή έχω ένα της Casetek που είναι ίδιο σχεδόν με το thermaltake. Το μήκος σε μένα από κει που τελειώνει η μητρική μέχρι το case των δίσκων (που σε μένα μπαίνουν κάθετα) είναι τουλάχιστον 10cm. ’ρα μάλλον θα χωρέσει ;)

Posted
Αρχική απάντηση από kunoobidi

Το πολύ πολύ να φτάνει μέχρι τους δίσκους η κάρτα! Αν τους βάλεις ανά 2 λογικά δε θάχεις πρόβλημα!

οι δισκοι μπαινουν αλλιως δεν βλεπουν προς την μητρικη

Posted

το μηκος μιας 7900gx2 ειναι καπου 32 εκατοστα νομιζω..υπολογισε την αποσταση.

edit:καλα νομιζα :D

Posted

Απ όσο θυμάμαι έχουμε το ίδιο κουτάκι xaser III θα τις χωρέσει ανετότατα δεν παίζει πρόβλημα

Posted
Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Απ όσο θυμάμαι έχουμε το ίδιο κουτάκι xaser III θα τις χωρέσει ανετότατα δεν παίζει πρόβλημα

Σε stacker 830 με δυσκολια χωρανε...θελει και λιγο φαγωμα μεσα το κουτι για να μπουνε...το xaser3 ειναι τοσο μεγαλο?

Posted

Με τους hddδες να μπαίνουν συρταρωτά λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Posted
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Σε stacker 830 με δυσκολια χωρανε...θελει και λιγο φαγωμα μεσα το κουτι για να μπουνε...το xaser3 ειναι τοσο μεγαλο?

Από την άκρη του pci έως τους δίσκους έχει 35-36 εκατοστά χώρο πιστεύω ότι θα χωρέσουν άνετα

Posted

αχ να χα με κ εμεις αυτη την καρτουλα και ας μην χωραγε.....

Posted

Στο είπα???

Έχουμε πολύ άνετο κουτάκι έχεις και χώρο να περνάνε τα καλώδια από πίσω

:p :p :p :p

Posted

Λευτερη...πολυ καλωδιο βρε παιδακι μου..κανε κατι...:p

Posted
Αρχική απάντηση από xrist22

Λευτερη...πολυ καλωδιο βρε παιδακι μου..κανε κατι...:p

αντε ελα στο χωριο να μου τα κανεις,το σπιτι ειναι διαθεσιμο για ολους

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.