Jump to content



ενω κατεβαζω με azureus σταματαει το intenet!


tolis861416003225

Recommended Posts

λοιπον...κατεβαζω οτι και να ειναι αυτο και μετα απο ακαθοριστο χρονικο διαστημα σταματαει το ιντερνετ και οτι και να κανω δε κσαναεχω νετ παραμονο αν κανω ρεταρτ που και εκει κολαει πολυ ωρα και τελικα βαριεμαι και κλεινω το πισι χειροκινητα...το προβλημα το εχω μονο με αζουρεουσ(δεν ενοω σε σχεση με αλλα βιττορεντ προγραμματα)....και οταν ανοιγω το αζουρεους το κασπερσκυ μου πεταει αυτο αρκετες φορες....

post-3444-1416072685,43_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

τα antivirus, καταλαβαινουν ολα τα peer to peer προγραμματα,ως επιθεσεις (το ιδιο μου εκανε κ εμενα το zone alarm).

το azureus ειναι αρκετα βαρυ προγραμμα, δοκιμασε τη νεα εκδοση του utorrent.

(κ εγω αυτο χρησιμοποιουσα,αλλα το καινουργιο utorrent με βολεψε πολυ,ειναι πιο ελαφρυ, κ κατεβαζω πια με τις ιδιες ταχυτητες)!

τωρα,γιατι σου κολλαει τελειως?ισως τα παιζουν οι σκληροι σου,ή η μνημη του υπολογιστη σου,ή εχεις κολλησει καποιον ιο...πολλα παιζουν,δεν ξερω...

Link to comment
Share on other sites

το azureus το εχω επιδη μου αρεσουν τα γραφικα του με τα ιστορικα ταχυτητων...ειχα δοκιμασει και το bitcomet αλλα δε μαρεσε...το utorrent ειναι τραγικα απλο και απρεριττο...απλα κατεβαζει.... δε σου λεει ουτε απο ποσους ουτε με ποσο απο το καθενα...τιποτα!

και να τα παιζει ο δισκος δε παιζει γιατι κατεβαζω πολους μηνες...τωρα τελευταια το κανει...

Link to comment
Share on other sites

ενταξει, εγω ετσι κ αλλιως δεν ειμαι μπροστα στον υπολογιστη οταν κατεβαζει, γιαυτο κ σου προτεινα το πιο ελαφρυ κ απλο προγραμμα (η προτελευταια του εκδοση,μου κατεβαζε με οικτρες ταχυτητες,γιαυτο κ χρησιμοποιουσα azureus,αλλα η τελευταια εστρωσε)!

κανε ενα scan με το antivirus που εχεις,κ αλλο ενα με το nod32,κ τσεκαρε memory k virtual memory,κ ποσο απο αυτες χρησιμοποιει το azureus....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από dimitris74

εχεις asus με marvel 1gigabit καρτα δικτύου?

Αν λες εμενα οχι εχω το Gigabit του Nforce4 DFI....

και το εχω συνδεμενο με αλλο PC(nforce3) στο οποιο οταν DSL και διαμοιραζω με το πρωτο PC(nforce 4) αυτος κανει συνεχεια restart.

Κατι τετοια τρελα εχω.:confused:

Link to comment
Share on other sites

και εμενα μου εκανε κατι τετοια κουλα. DFI lan party mobo και zyxel router. κολαει το pc και αναγκαζομαι να κανω επανακινηση για να δει internet. κανω χρηση utorrent, e-mule, kazaa lite, limeware. αν το αφησο να κατεβαζει το pc (για κανα 2 μερες μιλαμε παντα ετσι?) κολαει. μηπως ειναι καμια επιλογη του router... και σταματα την κινηση απο μονο του αν ενεργοποιηθει καποιος εσωτερικοσ κανονας? :confused: ?????

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tolis86

.το utorrent ειναι τραγικα απλο και απρεριττο...απλα κατεβαζει.... δε σου λεει ουτε απο ποσους ουτε με ποσο απο το καθενα...τιποτα!

τοσο η 1.5 ,οσο και η τελευταια εκδοση του μTorrent(1.6) εχει ολα τα στατιστικα τα οποια αναφερεις.και απο ποσους λεει και με ποσο απο τον καθενα και συνολικα stats κινησης(οπως uptime,down size,up size,ratio,active torrents,open connections,downloading contribution by peer etc..)

χωρια που ειναι μακραν το ελαφρυτερο κ το προτεινουν και μερικοι διασημοι private trackers,ξενοι τε και ελληνικοι,ε τι αλλο θες απο ενα torrent client ?!:o

Link to comment
Share on other sites

αποτι φενεται δεν ειμουν ενημερωμενος για τισ 2 τελευταιες εκδοσεις.... τωρα παντως δεν εχω αντιικο και κατεβαζω 1,5 μερα και ολα οκ...μηπως τρωει φρικη το κασπερκυ και γιαυτο? τι ειναι εξαλου αυτο που μου πετουσε αν ανηγα αζουρεους?

Link to comment
Share on other sites

δεν εχω ιδέα τι μπορεί να ειναι, καποιο Bug του driver της καρτας δικτύου σε σχέση με το azureus. λυση δεν εχω βρει ακομα οριστική. μια απλή ειναι να κατεβάζεις-seedareis Μονο ενα αρχείο την φορα. ετσι δεν κολλάει με τίποτα. αν θες παραπανω δοκιμασε Utorrent. εγω τα εχω και τα δυο και δουλεύουν παραλληλα με 1 αρχειο στο azureus Και παραπανω στο utorrent και δεν εχω προβλημα.

δεν τιθεται θεμα router η windows,

Link to comment
Share on other sites

μα και με ενα τη φορα μου το κανει!!ειναι πολυ λαλακια!...παντως χωρις αντιικο ακομα μετα απο σχεδον 2 μερες και τρεχει κανονικα....θα βαλω nod32 ξανα νομιζω...ετσι και αλλιως ποτε μου σχεδον δεν ειχα ιο....και αν ειναι καινουριος οτι και να εχεις δε το βρησκει...αντε το παντα που εχει κατι για ανιχνευση νεων ιων ή κατι τετειο λεει...

Link to comment
Share on other sites

δεν το γνωρίζω είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μεχρι στιγμής γιατι καναδυο ώρες έχω κάνει την αλλαγή δουλεύει εντάξει κοίταξε στο faq του utorrent....λέει και για το DHT αλλά δεν έκατσα να δώ τι είναι αν το βρείτε στείλτε να ξέρουμε και εμείς....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.