Jump to content



Προβληματακι μαλλον με refresh rate [SOLVED]


gregorisvas

Recommended Posts

Καλησπερα.Μετα απο εγκατασταση των xp pro σημερα και αφου περασα τους οδηγους για την vga οταν αναβω το pc μετα το loading των windows (κατα το ανοιγμα) εμφανιζει κατι νερα η οθονη και σβηνει...(crt :S )Οταν μπαινω σε safe mode ολα καλα..Γι αυτο υποψιαζομαι για refresh rate.Δοκιμασα να το κατεβασω μεσα απο το safe mode αλλα τζιφος..Δεν μου εμφανιζει πουθενα επιλογες (λογικο αφου δεν φορτωνει τους drivers :p ).Υπαρχει καποιος εναλλακτικος τροπος να ριξω το refresh rate?:(

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να υπάρχει επιλογή για safe mode με vga support. Οι drivers της οθόνης είναι περασμένοι? ’λλη λύση να boot-άρεις με μια άλλη οθόνη (αν υπάρχει), ρίχνεις το refresh στα 60 Hz και μετά ξανασυνδέεις τη δικιά σου. Περίεργο πάντως το προβληματάκι σου. Δε μου έχει τύχει ποτέ τα Windows XP να μην μπορούν να αναγνωρίσουν το refresh rate που αντέχει η οθόνη. Τι οθόνη έχεις?

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια..Το εκανα..Πηγα να αλλαξω απο κει τα 30Hz σε 60 και εσβησε παλι η οθονη...Πηγα να ανεβασω την αναλυση απο 640χ480 σε 800χ600 παλι εσβησε..Εβαλα τα win να ρυθμισουν αυτοματα μπας και δουλεψει αλλα και παλι εσβησε..WTF?

Link to comment
Share on other sites

Πηγα να αλλαξω απο κει τα 30Hz σε 60 και εσβησε παλι η οθονη..

Υπάρχει οθόνη που δουλεύει στα 30Hz ; αδύνατο...

Και την πας στα 60 και σβήνει; Αν είναι έτσι μάλλον η οθόνη σου έχει σοβαρό hardware πρόβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Ναι..στα 60Hz σβηνει..Οπως και οταν ανεβαζω την αναλυση στα 800χ600 :S Τι να πω..Μαλλον κατι παιζει με τους Catalyst.Ξανακανω εγκατασταση απο την αρχη και ενω ανοιγω τους Catalyst δεν μου βγαζει τις επιλογες και δεν βγαζει καν το ονομα της καρτας.Ειναι λες και δεν αναγνωριζει την καρτα..Τι φρικη εχει φαει ρε γμτ :rant: Να με παιδευει συνεχεια θελει? :rant:

Link to comment
Share on other sites

Πφφφ..Θα δοκιμασω..Περασα καινουργιους Catalyst αλλα τιποτα και παλι..Με την παραμικρη αλλαγη σε refresh rate,αναλυση και σε bit χρωματος (δλδ απο 8 το βαζω 16,32) σβηνει η οθονη..Τι να πω..Δεν νομιζω οτι φταιει η οθονη..Ισως η vga..Αλλα στα καλα καθουμενα ρε γμτ? :(

Link to comment
Share on other sites

Δεν εκανα καθολου o/c :) Ποτε :D Εστειλα email και στην ATi ΜΠΑΣ ΚΑΙ αλλα δεν περιμενω ιδιαιτερη βοηθεια απο κει...Δεν πιστευω να πεθανε η καρτουλα :'(

edit:Μολις μου απαντησαν..Καμια σχεση η απαντηση τους με το ερωτημα μου..ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ..Αμφιβαλω αν διαβασαν καν αυτα που τους εγραψα :rant:

Link to comment
Share on other sites

Πιο εύκολο το βλέπω να την πας σε κανα φιλαράκι να τη βάλεις, να δεις αν δουλεύει. Αν όχι, κατευθείαν πήγαινέ τη για αντικατάσταση. Καινούρια είναι, στην εγγύηση πιστεύω να είσαι. Εμένα μου έχει τύχει να μου "ψοφήσει" κάρτα χωρίς o/c σε 24 ώρες...

Link to comment
Share on other sites

Τι ναπω ρε γμτ..Μου φαινεται εντελως περιεργο ομως πριν 2 μερες να δουλευει κομπλε (και 3 μηνες πριν) και τωρα που εβαλα τη νεα μητρικη μολις την ανοιξα και μπηκα στα win δεν εβρισκε τους οδηγους της vga και εκανε παλι τα ιδια με το σβησιμο της οθονης..Τελειως περιεργο..Πως γινεται να χαθουν οι οδηγοι επειδη αλλαξα μητρικη και μετα στους catalyst να μην φαινεται καν η vga? :S Πφφφ :cry:

Link to comment
Share on other sites

Ναι..Αναβει κανονικοτατα..Αμα βαλω τους οδηγους σβηνει η οθονη λιγο μετα το loading των Windows αλλα αν μπει σε safe mode (ειτε με vga support ειτε χωρις) αναβει κανονικοτατα :) Γι αυτο δε νομιζω να εχει παθει τιποτα η καρτα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.