Jump to content



Σπάστε το ποντίκι σας σε 3 κινήσεις


Nio_S2000

Recommended Posts

Το βιντεάκι πως γίνεται να το κάνουμε upload?Μην το παρεξηγήτε το παιδί,το mouse όντως είχε πρόβλημα,είχε αφήσει πνεύμα καιρό τώρα.Χθες ήταν το κορυφαίο στο lineage2 όπου μας άφησε όταν δεν έκανε καθόλου κλίκ .................................. και ούτε πρόκειται να ξανακάνει!:jump:

Link to comment
Share on other sites

Το ποντικι το εσπασα γιατι μου εσπασε τα νευρα.......

Kαλα ρε παιδια εγω το εγραψα στο καταραμενα.....ποντικια και οχι στο offtopic.....τι γινεται θα τρελαθουμε τελειως?:mad: :mad::mad:

Τέλως παντων για οσους δεν ξερουν το story να πατε εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=29090

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα τα ατομα δεν γνωριζουν το τι εγινε πριν με αποτελεσμα να νομιζουν οτι το εσπασα στα καλα καθουμε χωρις λογο......θα με περασουν για *****α.....οπως εγινε πχ με σοτιρις,tsunami και αλιεν1.....

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που έδωσες σύνδεσμο προς την αρχική σελίδα δεν υφίσταται θέμα. Όσο για τα σχόλια των πιο πάνω, όλα είχαν γίνει στο παλιό θέμα, πριν διαχωριστεί.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Nio_S2000

ναι ρε φοτthehitman λεω να παω την δευτερα να παρω σαν το δικο σου η αλλιως θα περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα για να παρω σαν του kal

ναι μλκ...δωσε τοσα ευρω για ποντικι...κρατα ρε για τπτ αλλο...παρε σαν το δικο μου που ειναι και ανθεκτικο και αντικραδασμικο και αδιαβροχο...!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.