GoMaR Οκτώβριος 23, 2007 #41 Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker logitech χαλαρά.Είχα την sidewinder την μαύρη(χωρίς FFB) και πήγα στην Momo Racing.Απλά καμία επαφή. και εγω απο MS FFB , μπορει να μη δω διαφορα απο την Momo Racing..Δε μου λεει κατι αυτο..Οπως ειπες η Ms που ειχες ηταν της πλακας τελειως...
Shadow Keeper Οκτώβριος 23, 2007 #42 Οκτώβριος 23, 2007 Ωχ μ@μ@κία, το τιμόνι χωράει αλλά δεν σου μέτρησα το "κιβώτιο" ταχυτήτων...το κιβώτιο για να βιδώσει καλά θέλει τουλάχιστον 8 πόντους Για να καταλάβεις έχει 3 βίδες...Μια πίσω-πίσω και 2 προς την άκρη του γραφείου...δοκίμασα τώρα και στην δικιά σου περίπτωση θα μπορείς να βιδώσεις μόνο την τελευταία Οπότε δεν θα είναι αρκετά σταθερό και το ποιο πιθανό ειναι να σε χαλάει... ΕDIT :: Το μέγιστο άνοιγμα (δλδ μέγιστο πάχους γραφείο) για το τιμόνι ειναι λιγότερο απο 3.5 cm και για το κιβωτιάκι λιγότερο από 5cm.
Jos3ph Οκτώβριος 23, 2007 #43 Οκτώβριος 23, 2007 Στην ευθεία που κοιτάω την οθόνη έχω περίπου 3.5 cm ορίστε το σχήμα που έχει το γραφείο μπροστά Κάθομαι λίγο πιο δεξιά επειδή έχω το pc στα αριστερά. το άνοιγμα είναι 60 εκατοστά
Shadow Keeper Οκτώβριος 23, 2007 #44 Οκτώβριος 23, 2007 Χαχα:worship: έχεις κορυφαίο γραφείο ...Επειδή δεν έχει νοήμα να προσπαθήσω να βρώ αν χωραέι η τιμονιέρα πλέον...το μόνο που μπορώ να κάνω για να βοηθησω είναι να σου στείλω μια φότο βαθμονομημένη...(το γραφείο μου έχει και αυτό μια ελαφρά καμπύλωση όπως φαίνεται...) Τέλος η μετρήσεις έχουν μια σχετική ακρίβεια δεν μέτρησα και με laser:p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.