Jump to content



DFI Lanparty NF590 IE


vdeseris

Recommended Posts

Πόσο να χοροπηδήσει πλέον και το rd600 ? Ηδη υπάρχουν μητρικές που κανουν 500 για κάθε μέρα χωρίς 10 mod και με intel chipset <--[που στα Ιντελ mobo παιζει ρόλο .] Οποτε ας βγει και τον Ιούνιο το rd .

Link to comment
Share on other sites

Εαν επαιρνα τωρα Conroe(που θα μεινω για πολυ καιρο στο αγαπημενο μου Κ8) αυτο θα ηταν το mobo που θα ηθελα να αντικρυζω στο κουτι μου.Περισσοτερα εδω .Αντε να αρχιζει να ωριμαζει η Core αρχιτεκτονικη γιατι τα mobo της ειναι πολυ ανολοκληρωτα-τουλαχιστον στην δικη μας κοινοτητα-

Link to comment
Share on other sites

δε τα ενώνουμε http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=30110&highlight=nf590

?

δε πάει το fsb σε σχέση με intel επιλογές, κατά τα άλλα καλοσχεδιασμένη, υπερποιοτική μητρική, με επίσημη υποστήριξη SLi και πολλές επιλογές για OC (αλλά άμα δεν ανεβάζει fsb?).

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:56]

για εξηγησε μας τι εννοεις ανολοκληρωτα , αυτο δε το καταλαβα να ειμαι ειλικρινεις

Εννοω οτι δεν κυκλοφορουν μητρικες για Core2 οπως κυκλοφορουσαν στην εποχη τους οι ABIT IC-7 MAX III ή η DFI nF4 LP ας πουμε που εκτος απο πληρως εξοπλισμενα ηταν και μονοδρομος σους ενθουσιωδεις σαν εμας...Βεβαια αυτο δικαιολογειται απ την ανωριμοτητα των cpu*mobo core2 που δεν εχουν μπει για τα καλα ακομα στις αγορες αλλα ειναι καθαρα θεμα χρονου να βγει ενα καθαρο king mobo που θα τρελοπουλησει/ευχαριστησει οπως τα προαναφερθεντα...

Admins ερωτηση:Εαν δεν κανω λαθος (δλδ ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν κανω) εγω δεν ανοιξα το thread?Γιατι λοιπον βρεθηκε στο post#8??????

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Hydrus [Σήμερα, στις 00:18]

....

Admins ερωτηση:Εαν δεν κανω λαθος (δλδ ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν κανω) εγω δεν ανοιξα το thread?Γιατι λοιπον βρεθηκε στο post#8??????

Είχα ανοίξει το ίδιο θέμα στις 27/8 οπότε τα θέματα ενώθηκαν. Μια αναζήτηση είναι καλό να γίνεται πριν την δημιουργία νέου θέματος... ;)

Link to comment
Share on other sites

Ε τοτε συγνωμη δεν το ειχα δει...Που λετε για DFI δεν ειναι και τερας O/C οπως μας εχει συνηθισει.Ειναι καλη επιλογη απλα για εναν που θελει επισημα το SLi σε Intel Core2 πλατφορμα και οχι με hacks κλπ αλλα και ενα mobo εξοπλισμνο σαν αστακο(δειτε το 3ο pci που σχεδον καια αλλη δεν εχει αυτην την περιοδο)βεβαια υπαρχουν και αλλες εταιριες για αυτη τη δουλεια οπως η μεγαλη και τραη Asus(δλδ με nF590 υλοποιησεις).Ομως οπως λενε στο VR zone περιμενουν νεο bios που πιθανοτατα να απελευθερωσει λιγο παραπανω fsb.Κατα την γνωμη μου παντως εφοσον τα nVidia chipests ειναι σχεδιασμενα εξ αρχης για την Κ8 πλατφορμα το μονο που κανουν στην Intel ειναι να υποστηριζουν το SLi.Αυτα μεχρι τωρα.Μετα την συγχωνευση AMD-ATI ισως τα πραγματα αλλαξουν.Ως τοτε αυτοι θα πειραματιζονται και μεις θα τρεχουμε-μην πω σαν τα κοροιδα-

Link to comment
Share on other sites

Γενικά κάτι τρέχει με το νέο NForce, δεν ακολουθεί τα τρελά νούμερα που πιάνουν τα Intel/ATI-based chipsets...

Αρχική απάντηση από Hydrus

Μετα την συγχωνευση AMD-ATI ισως τα πραγματα αλλαξουν.

Αυτό πρώτη φορά ομολογώ το ακούω, έχεις κανένα link να τσεκάρουμε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.