Jump to content



Επιλογή profile κάρτας γραφικών.


Astrix

Recommended Posts

γεια σας παιδες.. :bye:

εχω την ASUS EN7600GT 256 mb

ψαχνοντας στα settings της βρηκα στην κατηγορια ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ το εξης:

7600gtnh8.jpg

τι παιζει με αυτα τα settings ( ειδικα στο profil εφαρμογης..)

παιζουν μονο με τα brightness - contrast της οθονης ωστε να λειτουργει πιο ωραια οπτικα το καθε παιχνιδι, ή εκμεταλευονται καπως την καρτα και ετσι εχω καλυτερη αποδοση σε παιχνιδια και εφαρμογες?

thanks :)

Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα settings αφορούν κυρίως τις επιδόσεις και την ποιότητα εικόνας. Δεν έχουν σχέση με το brightness ή τα χρώματα. Γενικά στα Benches βγάζουμε ποιότητα ενώ στα παιχνίδια βάζουμε.

Θυμίσου να τα αλλάξεις και στα ελληνικά ε? ;)

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο TheLab.gr

Όροι Πρόσβασης και Χρήσης

Η γλώσσα η οποία χρησιμοποιείται στο TheLab.gr είναι τα ελληνικά και όχι οι greeklish χαρακτήρες. Στην περίπτωση που ένα θέμα ή μήνυμα είναι γραμμένο σε greeklish οι Administrators/Moderators έχουν το δικαίωμα διαγραφής του τίτλου / περιεχομένου του θέματος, μηνύματος. Στην περίπτωση που ο παραβάτης δεν συμμορφώνεται θα ακολουθήσει αποκλεισμός του με ταυτόχρονη ειδοποίηση του. Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης για λόγους τεχνικής φύσεως δεν δύναται να γράψει ελληνικά θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους Administrators/Moderators του TheLab.gr

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από xkandreas [Χθες, στις 22:57]

διόρθωσε και το αρχικό post σου επίσης μην κάνεις μισές δουλειές :) :)

νταξει ρε παιδια τα διορθωσα ολα.. αντι να ασχολουμαστε με το αν θα διορθωσς τα greeklish στο αρχικο μυνημα, μπορουμε να ασχολουθημε με αυτο που ρωτησα?

αυτο και αν καταντησε :OT: :dots::dots:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.