Jump to content



GeCube FZ1950PRO


soki

Recommended Posts

δεν έχουν καταλάβει ότι μία κάρτα δεν είναι απαραίτητο να έχει γομαρόψυκτρα για να είναι καλή?

ας βάζανε τα εξτρα χρήματα για ένα πιο γρήγορο τσιπάκι χρονισμένο χαμηλότερα να μήν έχει ανάγκη ΔΥΟ !!!!! ανεμιστήρες...

Link to comment
Share on other sites

Ισως να μπορούσαν να την κάνουν μικρότερη αλλά μάλλον είναι για τις εντυπώσεις και για το κοινό που κλοκάρει! Οχι οτι αν είναι μικρότερη υπάρχει πρόβλημα! Οσο αναφορά για το τσιπάκι αυτό είναι ολόκληρη αρχιτεκτονική που δεν γίνεται να αλλάξει από την μία μέρα στην άλλη!

Για καινούριο chip περιμένουμε το R600.Αυτή φοράει το RV570 και μάλιστα είναι μικρότερο! Είναι στα 80nm.Tα άλλα είναι στα 90nm

Link to comment
Share on other sites

Η δουλειά του TEC όμως έναι ψυχρότερος πυρήνας αρα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! Κατά συνέπεια ψύκτρα και ανεμιστήρια δουλεύουν για τον πυρήνα.Εκτος βέβαια αν έχω καταλάβει τα εντελώς αντίθετα απ΄ότι λέει το άρθρο!!

Link to comment
Share on other sites

Η εκδοση αυτη ειναι και overclocked και με ΤΕC...αλλα στην σελιδα της Gecube δεν λεει ουτε ποσα Watt ειναι το πελτιερ ,ουτε ποσο οβερκλοκαρισμενη ειναι...μονο οτι ειναι special edition και οτι βγαινει και σε κανονικη εκδοση...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 02:47]

Ε αφου μεγαλωσανε τις ψυχτρες τοσο πολυ καιρος ειναι τωρα να μεγαλωσουνε και τις μητρικες να μενει και κανα pci ελευθερο για τιποτα αλλο εκτος απο γραφικα.

Μεγαλώνουν και τα κουτιά (Mozart) επίσης quad cpus πολλά GB μνήμης,ατέλειωτες συστοιχίες σκληρών,μην αναφέρω το sli/cf με τέτοιες κάρτες τα πολλαπλά psus μαλλον γυρνάμε σε εποχές

eniacyb7.th.png

Eniac!! :p :p

Εδώ το μελλοντικό pc σε quad sli USER!! περιβάλλον!!:D

Δίκιο είχε (δεν θυμάμαι καθόλου, της Intel ήταν?!) ένας τύπος που είπε ότε μέχρι την τάδε ημερομηνία τα pcιά θα ζυγίζουν κάτω από τόνο!!

Link to comment
Share on other sites

Χολυ κραπ!!

Παντως εμενα μου εκανε εντυπωση κι αυτο....

"TECs superior cooling performance means that even when the FZ Cool is overclocked by 20% the temperature remains within the optimum 60°C ~70°C range"

1) 20% = απο τα 500 πας στα 600 (σιγα τα ωα)

2) 60-70 βαθμους με TEC (γκοντ ντεεεεεεμν)

3) "OPTIMUM 60°C ~70°C range" Τι παει να πει οπτιμουμ ρε καραγκιοζη-ΤΖΙ ΚΙΟΥΜΠ?? Δηλαδη η καρτα ειναι βελτιστοποιημενη να "σου τα σκαει" στους 60-70?? Στους 40 τι παθαινει δηλαδη?? Κρυωνει και βαζει ζακετα??

Link to comment
Share on other sites

optimum (60-70C) για μαμα "αεροψυξη" υποθετω...

Μου φαινεται εχεις καιρο να δεις ΑΤΙ με μαμα ψυκτρα σε καποιο game με φιλτρα...:p

Aσε που δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα τι χαρακτηριστικα εχει το TEC..

Eπισης η μαμα συχνοτητα ειναι 575...αρα +20% παει στα ..690Mhz....Δεν ειναι κακο...

Απλα μην ανεβει σε τιμη το ολο πραμα (πχ ανω των 300€) γιατι δεν νομιζω να αξιζει...

Κυκλοφορουν καθαροαιμα ΧΤ-ακια εκει...(και με 512ΜΒ -@gorillakos :D.)και λιγο πιο πανω παραμονευει η Χ1950Χτ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.