Jump to content

Συμπιεση mpeg αρχειων

sfeteristis

Recommended Posts

Αυτό είναι που λέμε "στου κουφού την πόρτα" και "φωνάζει ο κλέφτης..."...Εντάξει, πάω πάσο-με έβαλες στη θέση μου. Συνέχισε έτσι.

Δε μπορεις να καταλαβεις οτι ο κουφος εισαι εσυ. Συνεχιζεις να βριζεις και να προσβαλεις...

Οταν μεγαλωσεις και καταλαβεις οτι με τετοιο τροπο δε βγαζεις κατι ουτε "ανεβαινεις", ισως εκπολιτιστεις:shifty:

Σφετεριστή

Υπάρχει ο σωστός τρόπος να συμπεριφέρεσαι ως χρήστης και ο λάθος...

Εσύ είσαι wrong all the way...

Προσπάθησαν τα παιδιά να σου δώσουν λύσεις και εσύ αντί να πεις και ευχαριστώ τους την λες από πάνω.Συγνώμη παλικάρι αλλά εδώ δεν λειτουργούμε έτσι...Να είσαι πιο ευγενικός με του συνφορουμίτες σου.

Η λύση του kaynd είναι η πιο σωστή. Δεν σου κάνει? Αν βρείς κάτι καλύτερο εφάρμοσέ το και πες το μας και εμάς...

(Το οτι το αρχείο μετά από ζιπάρισμα με τον winrar δεν μειώθηκε πολύ σε μέγεθος δεν είναι τυχαίο..Αν θυμάσαι σου είπανε τα παιδιά οτι τα συμπιεσμένα δεν συμπιέζονται)

Με τις υγιές σου

@Kaynd Απλά προσκυνώ...:worship: :worship:

Τσουναμι

μαλλον δε διαβαζεις...(γενικα παρατηρω σε αυτο το φορουμ οτι δε διαβαζετε. παρεξηγητε ευκολα και επιτιθεστε στον αλλον αναιτια)

Ο occultist σκυλοβρισε τον σφετεριστη(7-8 κοσμητικα...)αλλα εσυ λες οτι πρεπει να του πει κι ευχαριστω! Ο kaynd που τον προσκυνας οπως εδειξες με το icon(γλυφτης του εισαι? :devil: ) του απαντησε με κατι ασχετο απ αυτο που ζητουσε.

Λοιπον παιδες, συνιστω να διαβαζετε προσεκτικα και οχι αποσπασματικα ενα thread πρωτου επιτεθειτε και σκυλοβρισετε αδικα καποιον ;)

@anousios και @sfeteristis:

Μπορείτε απλά να δοκιμάζετε τις απαντήσεις που σας δίνουν εδώ, χωρίς να τις κατακρίνετε αμέσως.

Πολύ φιλικά, θα απαντήσω άλλη μία φορά στο ερώτημα του sfeteristi.

Τα MPEG αρχεία video, είναι ήδη συμπιεσμένα. Μπορείς ωστόσο να τα συμπιέσεις λίγο ακόμα με άλλους κωδικοποιητές, όπως το DivX σε λίγο χαμηλότερο bitrate, ανάλυση ή σε λιγότερα frames. Αν δεν διατίθεσαι να κάνεις κάτι τέτοιο, υπάρχει και το WinRAR το οποίο δεν μπορεί να κάνει θαύματα σε ήδη συμπιεσμένα αρχεία βεβαίως.

Οπότε, 3 είναι οι λύσεις: Μείωση ποιότητας, WinRAR ή τα αφήνεις ως έχουν.

Φιλικά πάντα,

jpavly

Αρχική απάντηση από sfeteristis

φτωχα αποτελεσματα: ενα mpeg αρχειο 1.43G μου το εκανε...1.38G σε 23' παρα το ισχυρο διπυρηνο συστημα που εχω και με ram 2G.

Yπαρχει κατι αλλο αποδοτικοτερο και πιο συντομο?

Nα πάρεις Conroe!

:rofl::whistling

Αρχική απάντηση από anousios

jpavly, αν διαβαζες το thread απ την αρχη δε θα ταεγραφες αυτα!! Εχουν ειπωθει 4-5 φορες:rolleyes:

Όπως βλέπεις έχω φιλικό τόνο, οπότε θα σε παρακαλέσω να μη μου κάνεις υποδείξεις. Είμαι σε αυτό το forum πάνω από 2 χρόνια και ξέρω καλά πως λειτουργεί ένα forum.

Απλώς υπέδειξα για άλλη μία φορά ποιές είναι οι πιθανότητες να γίνει αυτό που ζητάς. Δεν υπάρχει λόγος να κρίνεις την άποψή μου.

Τώρα βαλτός είσα και λες τέτοια πράματα για τους κονροε... Θα κάτσει τώρα να αναλύσει την ευρέως αποδεδειγμένη αντίληψη ότι AMD>Intel,Conroe κλπ και θα ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή το thread για το θηρίο :p

Αρχική απάντηση από kender

Τώρα βαλτός είσα και λες τέτοια πράματα για τους κονροε... Θα κάτσει τώρα να αναλύσει την ευρέως αποδεδειγμένη αντίληψη ότι AMD>Intel,Conroe κλπ και θα ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή το thread για το θηρίο :p

Κοίτα, αν τα πάρεις σύνολο με τις απαιτήσεις που έχει, πρόγραμμα συμπίεσης, όχι αλλαγή κώδικα,τι έμεινε? :p

Και βαλτός να είμαι δεν έχω άδικο...

Αρχική απάντηση από sfeteristis [22-10-2006 20:21]

Συμπιεση mpeg αρχειων

Εχω πολλα mpeg αρχεια 2-3G και θελω να τα συμπιεσω ωστε να εξοικονομησω χωρο στο σκλήρο. Γινεται ή μηπως δε γινεται γιατι ειναι ηδη συμπιεσμενα?????

Διευκρινίζει πουθενά στο θέμα αν μιλάει για Απωλεστική ή μη συμπίεση???

Και όσο για το ποιος προκαλεί εσείς (sfeteristis&anousios) μάλλον δε διαβάζετε-καταλαβαίνετε όχι μόνο αυτά που γράφουν οι άλλοι ούτε αυτά που γράφετε εσείς

Εγώ είπα ότι με μια αναζήτηση στο google, βρίσκεις εύκολα απαντημένες αυτές τις ερωτήσεις που κανει και ότι μου κάνουν εντύπωση οι ερωτήσεις και η απάντηση ήταν ότι λέω βλακείες για να κάνω τον έξυπνο

Και από πού και ως που χαρακτηρίζεις κάποιον γλύφτη?? Αυτή είναι προσωπική επίθεση

Είπα να μη δώσω συνέχεια... αλλά τελικά τα flames είναι τσάμπα και σε βοηθούν να εκτονωθείς για να μη σκάσεις με αυτά που διαβάζεις

sfeteristis&anousios Δε με ενδιαφέρει η ηλικία σας αλλά η συμπεριφορά σας είναι πιο ανώριμη και από παιδιά δημοτικού

Kαλώς το φίλο μου τον sfet! Είδα ότι είπες πως είχες ένα πρόβλημα με το winrar, δεν το έψαξα, 33.6 γαρ, γι αυτό και δεν στο προτείνω + το ότι μάλλον δεν πρόκειται να σε εξυπηρετήσει καθότι η συμπίεση που θα προσφέρει είναι μάλλον μηδαμινή.

Επίσης λες ότι δε θες να αλλοιωθεί η ποιότητα των mpeg αρχείων σου ούτε στο ελάχιστο, άρα αποκλείουμε και την συμπίεσή των με κάποιο πρόγραμμα video.

Έτσι όμως μένουμε (και εσύ και εμείς) χωρίς λύση. Αν δεν κάνεις κάποιον συμβιβασμό στην ποιότητά τους, δυστυχώς λύση δύσκολα θα βρεθεί.

Τώρα εσείς οι δύο ή συννενοημένοι είστε για να δοκιμάσετε τις ανοχές του φόρουμ ή κάτι άλλο διεστραμμένο παίζει....

Either way....αυτό πρέπει να σταματήσει....με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Σφετερίζεστε ανούσια το φόρουμ θα έλεγα αν είχα χιουμοριστικές τάσεις...αλλά δεν έχω...πια.

Θεωρείστε το ποστ μου επίσημη παρατήρηση όσον αφορά τη συμπεριφορά σας. Ανάρμοστη για φόρουμ θα την χαρακτήριζα.

Επόμενη κίνηση δικιά σας.... :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.