Jump to content

προβλημα με ε6400 και gb ds4 στο boot


beez
 Share

Recommended Posts

το συστημα ανοιγει παει να ξεκινησει, σβηνει, το κανει 3 φορες αυτο και μετα ξεκιναει. αλλη φορα μπορει να κανει συνεχεια αυτο και να μην ξεκιναει. 2-3 φορες το εχω ξεκινησει το συστημα και ειναι σταθερο. θερμοκρασια μεσα απο μπιος βλεπω 17 βαθμους ιδλε με την υδρόψυξη. επομενο βημα ειναι bios update σε f6 γιατι εχει f2 πανω, αν καταφέρω να το ξεκινήσω...

καμμια ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

και εμενα μου τα εκανε και με το Φ6 και εβαλα και ολα τα ΒΕΤΑ αλλα τπτ, τελικα αλλαξα μητρικη και δεν εχω ουτε

1.coldboot

2.restart @ bios settings

3.θορυβο απο τα πηνια σε load+idle

Link to comment
Share on other sites

μιλαμε ελεος με την ds4 πρεπει να πετυχω την μητρικη να εχει ορεξη να μπουταρει...καμμια αλλαγη με το φ6 μπιος. εδω μπαινω μπιος του βαζω φαιλσαιφ δεφολτς και μετα δεν μπουταρει καν μεχρι να κανω ρεσετ, να αναβοσβησει 3-4 φορες και μετα να αποφασισει να παρει μπροστα. κατα την εμπειρια μου οχι απλως μακρυα αλλα πολυ μακρυα απο αυτη την μητρικη, και γω που νομιζα οτι η gigabyte εχει αλλαξει προς το καλύτερο....

Link to comment
Share on other sites

το τελευταιο εργο, ενω κατάφερα να την κάνω να μποοταρει το συστημα εχει μηδενική σταθερότητα.αν πας να ανοιξεις το easy tune center crasharei τελειώς ενω χθες καταλαθος πατησα το go στο easy tune και πηγε να αλλαξει την συχνοτητα απο 2139 mhz σε 2139,96 mhz δλδ ελεος, και πάλι crash.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από beez [24-10-2006 20:25]

απο οτι φαινεται εχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα με προβλήματα στο μποοτ για της συγκεκριμενες μομπο της γκιγκα

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=17636047&page=1&pp=30

Σε εμένα η F6 τα διόρθωσε όλα εκτός από το πρόβλημα με την X-Fi, οπότε έβαλα τη beta f7b μέχρι στιγμής όλα ΟΚ.

Είμαι με Ε6600@3.0 ghz όλα στοκ

Αρχική απάντηση από beez [23-10-2006 18:35]

μιλαμε ελεος με την ds4 πρεπει να πετυχω την μητρικη να εχει ορεξη να μπουταρει...καμμια αλλαγη με το φ6 μπιος. εδω μπαινω μπιος του βαζω φαιλσαιφ δεφολτς και μετα δεν μπουταρει καν μεχρι να κανω ρεσετ, να αναβοσβησει 3-4 φορες και μετα να αποφασισει να παρει μπροστα. κατα την εμπειρια μου οχι απλως μακρυα αλλα πολυ μακρυα απο αυτη την μητρικη, και γω που νομιζα οτι η gigabyte εχει αλλαξει προς το καλύτερο....

πας για RMA καρφί κατά τη γνώμη μου. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε οι μνήμες;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...