Jump to content


πρόβλημα με Win Media Player και προστασία εγγραφής


tempo

Recommended Posts

καλημέρα,

σας μεταφέρω μια ερώτηση ενός φίλου (εγώ δεν γνωρίζω πολλά για το συγκεκριμένο θέμα και ελπίζω σε βοήθεια σας).

""Όλα τα cd μου τα έχω αντιγράψει στο σκληρό μέσω Windows Media Player. Στα πρώτα cd δεν με ρωτούσε εάν θέλω προστασία εγγραφής και τα προστάτευε αυτόματα. Έχοντας μεταφέρει όλα τα μουσικά μου αρχεία σε άλλο σκληρό, κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω ένα προστατευμένο τραγούδι, με συνδέει αυτόματα στη σελίδα http://drmlicense.one.microsoft.com/pdrm/el/welcome.asp?challenge=AAEAAVByfbP0ngEK81*VMhB297r9oB8m500ygqyCo1moyMjb04uw6OcSjCgm*QGWLa9ZoS6ACSiV3hwktkIwbDPH1YadEle627rFZnq*cyg0KYU!wWiu57uBJbpeQJTGtsm9ybdSSCEiBD3!BNmJmsAsZACEhhH9OScrek3VVB80eP!3LGcTGngGI3VAfRIhXu7dkORNPhhoZulIRqiAgWgB84vtGTyRYWXA2JUWfLvyyj*mOG0lt5fUiFvjoLBQlX3uyQ*gEPyH&DRMVer=1.4&embedded=false, των Windows Media Technologies και μου ζητάει να λάβω άδεια χρήσης. Πως μπορώ να αφαιρέσω την προστασία χρήσης συνολικά από όλα τα μουσικά μου αρχεία; Υπόψιν ότι το ίδιο πρόβλημα είχα όταν ήθελα να αντιγράψω τα αρχεία αυτά σε cd μέσα από το Windows Media Player, το οποίο ξεπεράστηκε, αντιγράφοντάς τα από το c κατευθείαν στο cd. Τα αρχεία αυτά τώρα μπορώ να τα ξαναγράψω στο c χωρίς προστασία, όμως αργεί πάρα πολύ να διαγράψω πρώτα τα προστατευμένα και να τα αντιγράψω ξανά"

καμια λύση?

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει τρόπος. Διάβασε προσεκτικά τη σελίδα.

Θα πρέπει να αποκτήσεις licence για άλλη μια φορά και κατόπιν να τα αντιγράψεις σε άλλο φορμα ήχου με το Freeware πρόγραμμα που δίνουν εδώ.

Υπάρχουν πολλά άλλα προγράμματα που το κάνουν αυτό αλλά αυτό είναι από τα πιο τίμια και freeware.

http://all-streaming-media.com/remove-DRM-protection/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.