Jump to content



ρε παιδια τι ειναι αυτο το σφαλμα που μου βγαζει?(δινω screenshot)


tolis861416003225

Recommended Posts

αυτο εδω....μου το βγαζει οταν μπαινω σε φακελους με βιντεο...ειναι καποιο κατεστραμενο?υπαρχει καποιο μπερδεμα με καποια codecs?τι συμβαινει?

post-3444-1416072870,1848_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δεν είναι Error των Windows αυτό, ίσως κάποιος codec όντως να χτυπάει. Μηπως έχεις thumbnail view σε αυτό το φάκελο? Απενεργοποίησέ το και βρες ποιο αρχείο και codec χτυπάει (use gspot). Αλλιώς μπορείς να περάσεις ξανά τους codecs σου να δεις.

Link to comment
Share on other sites

μπα δε το νομιζω... ναι thubnails εχω... λετε να ειναι με τα codec?.... βαριεμαι να το ψαξω......ελεος παντως.... 100000 διαφορετικα κοντε με μηδαμινες διαφορες σε ποιοτητα και μεγεθος εξαγομενου αρχειου... ΓΙΑΤΙ?ποση διαφορα εχει δλδ το ματροσκα απο το χβιδ? πχ....

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου βγάζει που και που ένα παρόμοιο σφάλμα ο avant browser.Δεν έχω παρατηρήσει συγκεκριμένες περιπτώσεις βέβαια που το κάνει, αλλά το σφάλμα έχει αυτή τη μορφή.Σου κλείνει τους φακέλους όταν στο βγάζει;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.