Jump to content



Πρόβλημα με Nero


_daemon_

Recommended Posts

Καλησπέρα,

έχω την τελευταία έκδοση του Nero (έκδοση Premium και παλιότερα Ultra).

Σήμερα μάλιστα έκανα uninstall + reinstall διότι έχω το εξής πρόβλημα που δυστυχώς ακόμα δεν εξαλείφθηκε.

Όταν πάω να γράψω σε ένα νέο cd/dvd παγώνει όλο το μηχάνημα. Ούτε ctrl+alt+del ούτε τίποτα... Οπότε αναγκαστικά reboot. Δεν έχω καταλάβει τι φταίει και φανταζόμουν πως με το reinstall θα έφτιαχνε. Any ideas;

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά ρε συ, οι τελευταίες εκδόσεις του Νero, δεν πιάνουν μία. Εγκαθιστούν ένα σωρό άχρηστες αηδίες και ένα search toolbar στην taskbar, που δεν βγαίνει με τίποτα. Επιπλέον είναι πολύ μνημοβόρες. Δοκίμασε την κλασική λύση της σειράς 6. Αν και πάλι σου κάνει προβλήματα, τότε κάτι άλλο φταίει. Μπορεί οι μνήμες πχ (τρέξε ένα memtest να το διαπιστώσεις).

Link to comment
Share on other sites

Παρόμοιο πρόβλημα φίλου λύθηκε με αντικατάσταση δίσκου .. κάπου χτύπαγε...

Επίσης καλό θα ήταν μετά το uninstall και πριν το re-install να τρέξεις κάποια utilities που μπορείς να κατεβάσεις από το site του Nero τα οποία καθαρίζουν το σύστημα (δίσκο και registry) από κάποια "σκουπίδια" που αφηνει το uninstall του Nero.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.