Jump to content



Level One Access Point & Router& usb card!!!


Νικος

Recommended Posts

Λοιπόν πήρα ένα ασύρματο Μόντεμ/Ρουτερ της Level One (WBR-3460B-E) και μία ασύρματη Κάρτα USB για να μπορέσω να συνδέσω ασύρματα απο το κουτί ISDN του OTE στον υπολογιστή μου. Επειδή όμως η απόσταση ήταν αρκετά μεγάλη αναγκάστικα να πάρω ενδιάμεσα και ένα Access Point(LEVEL ONE WAP-0006 WIRELESS LAN 11G) για να μπορέσω να μειώσω την απόσταση. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν γνωρίζω τι πρωτόκολλα πρέπει να χρησιμοποιησω για να συνδέσω το AP με το Router. Σαν επιλογές μου έχει:

1)ΑP,

2)Station-AdHoC,

3)ΑP-client,

4)AP bridge-Point to Point,

5)AP bridge- Point to MultiPoint,

6)AP bridge- WDS και τέλος

7)Universal Repeater

Ποιό απο όλα αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιήσω?? Στο ρουτερ έχω ρυθμίσει να δέχεται αυτόματα όλα τα AP

Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση που καταφέρω να συνδέσω το Access Point με το Modem/Router

πως θα το καταλάβω? Θα έχω την δυνατότητα αν είμαι συνδεδεμένος απο το USB Wirelless Card στο AP να μπορώ να συνδεθώ στην σελίδα Configuration του Modem/Router??? Ποιό πρέπει να είναι το αποτέλεσμα για να καταλάβω?

Ρωτάω γιατι αυτή την στιγμή τα υλικά τα έχω στο σπίτι μου και δεν έχω την δυνατότητα να τα ελέγξω γιατι η γραμμή μου είναι PSTN.

Link to comment
Share on other sites

Το ιδανικό θα ήταν να συνέδεες το modem-route και το usb ως clients στο access point. Το πιο πιθανό όμως είναι το modem-router να μη γίνεται client, οπότε θα πρέπει να παίξεις με τα WDS και repeater, ώστε να επαναλαμβάνει το σήμα του modem-router.

Link to comment
Share on other sites

το Μόντεμ/Router δεν έχει πουθενά επιλογή για να διαλέξω WDS ή repeater. Μόνο το AP έχει αυτές τις επιλογές. Μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις πως ακριβώς θα έπρεπε να κάνω αυτές τις ρυθμίσεις, αν σου είναι εύκολο βέβαια. Το AP βλέπει σαν Client το USB αλλα δεν μπορώ να βάλω και το Modem/Router στην ίδια κατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Για να καταλάβω οτι όντως τα κατάφερα να τα συνδέσω, πώς έχω την δυνατότητα να το ελέγξω??

Θα πρέπει πχ. να μπορώ να έχω συνδεθει στο AP με την κάρτα USB και να μπορώ να μπώ στην σελίδα Configuration του Μodem/Router?? ή απλώς θα πρέπει να συνδέσω το ρουτερ στο ιντερνετ και να δώ αν έχω ίντερνετ στον υπολογιστή?(Βεβαια αυτό δεν γίνεται τώρα γιατι δεν εχω ISDN γραμμή για να το δοκιμάσω!)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.