Jump to content



4GB στα Windows XP!!!


maverick26

Recommended Posts

Ρε παιδιά οποιος γνωρίζει ας μου πει πως γίνετε στα windows xp να αναγνωριστουν και τα 4gb μνημη που έχω, τα βλέπει σαν 3gb και μόνο όταν βάλω τα XPx64 τα βλεπει και τα 4gb.Exω διαβάσει κατι παρόμοια post εδω μεσα αλλα δεν εβγαλα ακρη. (Οχι τίποτα αλλο αλλα χανω και το dual channel στα xp αφού βλεπει μονο τα 3 απο τα 4.)

Link to comment
Share on other sites

...καταρχας...δεν χανεις το dual channel...απλα τα XP ειναι γνωστο οτι δεν μπορουν να δουν και να διαχειριστουν πανω απο 3gb ram...παντως μην ψαχνεις αδικα γιατι λυση δεν υπαρχει..;)

Link to comment
Share on other sites

Τα Windows XP είναι 32 bit λειτουργικό. Μπορούν λοιπόν να διευθυνσιοδοτήσουν μέχρι 2^32 bits = 4 GB . Αυτά τα 4GB περιλαμβάνουν την RAM + Page File (και αυτό μνήμη λογίζεται). Αν θεωρητικά απενεργοποιήσεις το page file , τα Win θα δούνε και τα 4GB μνήμης που έχεις.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από gdp77

Τα Windows ΧΠ είναι 32 bit λειτουργικό. Μπορούν λοιπόν να διευθυνσιοδοτήσουν μέχρι 2^32 bits = 4 GB . Αυτά τα 4GB περιλαμβάνουν την RAM + Page File (και αυτό μνήμη λογίζεται). Αν θεωρητικά απενεργοποιήσεις το page file , τα Win θα δούνε και τα 4GB μνήμης που έχεις.

;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.