Jump to content



LG 204WT διαθεσιμότητα - εντυπώσεις


zavaras

Recommended Posts

Ο αδελφός μου θέλει να αγοράσει τη συγκεκριμένη οθόνη αύριο το πρωί οπωσδήποτε. Μήπως κατά τύχη ξέρει κανείς αν κάποιο κατάστημα της Αθήνας την έχει ετοιμοπαράδοτη?

Στις σελίδες τους όσα κοίταξα, ή δεν είναι διαθέσιμη ή δε λέει.

Link to comment
Share on other sites

Πρωινό ξύπνημα τότε και τηλέφωνα στα καταστήματα...Σε κάποιο ίσως να βρεθείς τυχερός...μην αφήσεις όμως απ'έξω αυτά που στις σελίδες τους αναφέρουν μή διαθεσιμότητα...

Καλή τύχη!:D

Link to comment
Share on other sites

Το e-shop την φερνει αρκετα συχνα αλλα συνηθως δεν μενει 24ωρο στην σελιδα...Ειτε ειναι ελαχιστα τα κομματια ειτε υπαρχει μεγαλη ζητηση. Παντως αν το κοιτας συχνα λογικα θα βρεις. Αλλα δυστυχως νομιζω μονο την Silver version φερνει τον τελευταιο καιρο.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν την τσίμπησε ο αδερφός μου από MGmanager, 351ε τελική.

Σαν πρώτη εντύπωση με απογοήτευσε πόσο μικρά είναι τα φοντς. Αϋξησα το μέγεθος τους στο 135% και πάλι είναι δυσδιάκριτα. Επίσης είναι πάρα πολύ τετραγωνισμένα, σε βαθμό που σε δυσκολεύει να τα διαβάσεις.

Θα ψάξω στο ίντερνετ να δω αν μπορεί να βελτιωθεί αυτό το ελάττωμα με κάποια ρύθμιση.

Από ταινίες έβαλα ένα ντοκυμαντέρ και είχε καλή ποιότητα εικόνας με ζωντανά χρώματα και βαθύ ομοιόμορφο μαύρο.

Παιχνίδια δε δοκίμασα ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από NIB

Ενεργοποίησε τα true type fonts και θα σου φαίνονται καλύτερα τα γράμματα.

Το ClearType εννοείς? Το ενεργοποίησα και όντως είχαν κάποια βελτίωση. Το πρόβλημα είναι ότι το ClearType δεν πιάνει σε όλα τα παράθυρα. Δηλαδή όταν τρέχω το Finale για παράδειγμα, οι γραμματοσειρές στα παράθυρα ρυθμίσεων εξακολουθούν να είναι τετραγωνισμένες (και μικρές).

Το font dpi θέλει τουλάχιστον 150% για να διαβάζονται τα μενού, με "παρενέργεια" όμως να γίνονται χοντρά και όχι απλά πιο μεγάλα.

Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Όλα τα 20αρια wide έτσι είναι? Έχω δουλέψει σε πολύ φτηνιάρικα CRT & LCD κανονικής διάστασης, και ήταν πολύ πιο ξεκούραστα και σωστά στην απεικόνιση κειμένου.

Link to comment
Share on other sites

Το παίρνω πίσω αυτό που έγραψα για βαθύ μαύρο. Είδα το ίδιο ντοκυμαντέρ στο σκοτάδι και το μαύρο έγινε σκούρο γκρι. Το ίδιο και οι σκοτεινές σκηνές στο Μάτριξ (μόνο οι καπαρντίνες ήταν αληθινό μαύρο).

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από felix

'Επαιξες με τις ρυθμίσεις της καθόλου ή την έχεις στα defaults?

Δοκίμασα διάφορες ρυθμίσεις brightness, contrast, gamma κλπ. Από πολύ χαμηλές ως υψηλές. Δεν ξέρω αν παίζει καμιά ρύθμιση που δε βρήκα ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.