Jump to content



Windows Live Messenger & Διαγραφή Χρηστών


koulis13

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο Windows Live Messenger και συγκεκριμένα στη διαγραφή χρηστών.

Έχω χρήστες τόσο στη λίστα των επιτρεπόμενων όσο και στη λίστα των αποκλεισθέντων χρηστών (είναι στις επιλογές-εμπιστευτικότητα) τους οποίους δέ μου δίνει την επιλογή διαγραφής όπως δείχνω στην εικόνα που επισυννάπτω. Να επισημάνω οτι οι χρήστες αυτοί δέν είναι στη λίστα με τους χρήστες που έχω και συνομιλώ, τους έχω διαγράψει απο εκεί.

Μια ακόμα επισήμανση είναι οτι οι χρήστες αυτοί που θέλω να διαγράψω είναι με id του hotmail (πχ 123@hotmail.com). Επίσης βλέπω οτι με έχουν προσθέσει στις λίστες τους. Οπότε και απο τα δυο δέ μπορώ να βρώ κάποια ασυνβατότητα και για αυτό το λόγο δέν μπορώ να τους διαγράψω. Έχω δοκιμάσει να τους προσθέσω ξανά στη λίστα με τους χρήστες που συνομιλώ αλλά και σε αυτή την περίπτωση δέν έχω επιλογή διαγραφής.

Γνωρίζετε άν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κάνω αυτές τις διαγραφές;

post-366-1416072980,2129_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τώρα το παρατήρισα και εγώ.Όσους έκανα block και μετά διαγραφή απλή δεν με αφήνει να τους διαγράψω.Όταν τους κάνεις block και διαγραφή παραμένουν στην λίστα με το εικονίδιο ενός ανοιχτού τετραδίου και θέλει ξανά delete και αυτό. Αυτούς μου βγάζει την επιλογή και μπορώ να τους διαγράψω.

Όσα άτομα είναι online και blocked δεν μου βγάζει την επιλόγή διαγραφή.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να διαγράψω τους χρήστες που εμφανίζονται στους επιτρεπόμενους και αποκλεισθέντες χρήστες που εμφανίζοντα στο OPTIONS>PRIVACY που αναφέρεις Mertsa και δέν μου δίνει επιλογή διαγραφής όπως δείχνω στην εικόνα που επισύνναψα.

Link to comment
Share on other sites

Mάλλον τα έχει παίξει λίγο το messenger. Εμένα εκτος απο αυτό μου βγάζει 2 επαφές οτι συνέχεια με προσθέτουν στην λίστα τους. Τους ρώτησα και μου είπαν οτι δεν έχουν κάνει τίποτα ...

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι για να έχεις δυνατότητα πλήρους διαγραφής μιας επαφής, θα πρέπει πρώτα να σε διαγράψει και ο άλλος.

Αν σε έχει και ο άλλος διαγραμμένο και στους αποκλειόμενους χρήστες τότε και μόνο τότε ενεργοποιείται η επιλογή της πλήρους διαγραφής.

Εξάλλου δεν πολύ έχει και ουσία. Ένας από αυτούς τους άσχετους λογαριασμούς είχα καταφέρει να τους διαγράψω πλήρως μέσα από αντίστοιχη εφαρμογή σε Linux περιβάλλον μόνο και μόνο για να μου ανοίξει παράθυρο στο επόμενο login για το αν θέλω να τον προσθέσω στην λίστα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.