Jump to content



forthnet2play


maverick26

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. Είμαι ετοιμος να στειλω αυριο την αιτηση στην Forthnet για το πρόγραμμα forthnet2play . Είμαι συνδρομητής της Forthnet εδω και ενα χρόνο περιπου με Adsl 1mbit και δεν είχα κανενα προβλημα μεχρι τώρα. Αυτο που θέλω απο εσας ειναι να μου πείτε αν αξίζει να κάνω αυτό το βήμα μιας και καλύπτομαι απο το καινουργιο ιδιοκτυτο δικτυο της forthnet και μπορώ επιτέλους να ξεφύγω ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ??? Μήπως κρύβει τίποτα κρυφές χρεώσεις αυτο το πρόγραμμα? μου φαινονται πολύ λίγα τα 40 ευρο που καλουμε να δώσω το μηνα για να εχω 4Mbit γραμμή και δωρεάν αστικες και υπεραστικές κλήσεις!! Περιμενω τις συμβουλές σας μεχρι αυριο που ετοιμαζομαι να στειλω την αιτηση...

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που "κρύβει" είναι ότι οι κλήσεις δεν είναι απεριόριστες. Είναι κάπου 1000 λεπτά βέβαια που δύσκολα θα περάσεις, αλλά δεν είναι άπειρα. Το γράφει στη σύμβαση, αλλά οι διαφημίσεις παραπλανούν.

Και για να μην παρεξηγούμε: Δεν είμαι 100% σίγουρος, απλά το συζητούσαμε εδώ στο γραφείο. Έλεγξέ το πρώτα.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη η διαφημηση ειναι "μουφα" ?????

Μοναδικοί λόγοι για να την αποκτήσετε:

* Απεριόριστο internet 1Mbps.

* Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μέρα, όλη μέρα.

* Για όλη την Ελλάδα.

* Χωρίς χρονοχρέωση, με σταθερό μηνιαίο κόστος 39,90/μήνα.

* Με δυνατότητα διατήρησης του τηλεφωνικού αριθμού σας.

* Με δωρεάν εξοπλισμό και τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας.

* Με την εγγύηση της Forthnet.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από dubber

Λόγω Zisto...

Όχι δεν έγινε λόγω Zisto αφού προς το παρόν είναι εκτός ανταγωνισμού, αφού δυσκολεύονται τα μέγιστα να κάνουν τις συνδέσεις...

Ο λόγος που υπήρχε ο όρος, αλλά έφυγε και αντικαταστάθηκε από τη φράση "εύλογη χρήση", είναι ότι απευθύνεται σε ιδιώτες και όχι σε εταιρία που θα πάρει το πακέτο και θα του σκίζει τη μανούλα 24/7 με 40 το μήνα.... Η "εύλογη χρήση", είναι βέβαια λίγο υποκειμενική, αλλά κανένας ιδιώτης δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα, γιατί απλά κανένας ιδιώτης δε μπορεί να μιλάει 24/7 για 30 μέρες το μήνα...

Link to comment
Share on other sites

Όντως, αν δεν έχεις κάλυψη από το δίκτυο της Forthnet, εκτός από το ότι δεν θα έχεις 4 Mbit αλλά 1 Mbit, πληρώνεις τον Α.Ρ.Υ.Σ. στον ΟΤΕ. Επιπλέον, όσοι έχουν ISDN, τους το γυρνάει η Forthnet σε PSTN γιατί όπως λέει, δεν υποστηρίζει την τεχνολογία ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από astrolabos -> Όντως, αν δεν έχεις κάλυψη από το δίκτυο της Forthnet, εκτός από το ότι δεν θα έχεις 4 Mbit αλλά 1 Mbit, πληρώνεις τον Α.Ρ.Υ.Σ. στον ΟΤΕ. Επιπλέον, όσοι έχουν ISDN, τους το γυρνάει η Forthnet σε PSTN γιατί όπως λέει, δεν υποστηρίζει την τεχνολογία ακόμα.
αυτο σημαίνει ότι πληρώνεις - πέρα από τα πάγια 7 λογαριασμούς της ForthNet - και πάγιο στον ΟΤΕ ?
Link to comment
Share on other sites

Από το FAQ της Forthnet για το doubleplay:

Τελικά πληρώνω πάγιο ΟΤΕ ή όχι;

Στην περίπτωση που σας καλύπτει το δίκτυο της Forthnet το πάγιο του ΟΤΕ καταργείται. Σε περίπτωση που δεν καλύπτεστε προσωρινά από το δίκτυο Forthnet, τότε εξακολουθείτε να πληρώνετε το πάγιο του ΟΤΕ, μέχρι να φτάσει το δίκτυό μας και στην περιοχή σας.

Δείτε τις περιοχές κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet, εδώ.

Και για το ISDN:

Έχω ISDN. Τι επιλογές έχω;

Η τεχνολογία ISDN δεν καλύπτεται ακόμα από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet. Επομένως, έχετε τις εξής επιλογές:

1. Αν καλύπτεστε από το δίκτυό μας και επιθυμείτε να σας μεταφέρουμε, τότε η γραμμή σας θα γίνει PSTN (στην περίπτωση αυτή, θα φροντίσουμε εμείς, μέσω της τεχνικής μας υποστήριξης, ώστε να έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό).

2. Αν δεν καλύπτεστε από το δίκτυο της Forthnet, τότε, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείται το ISDN χωρίς καμία αλλαγή.

http://www.forthnet.gr/templates/faq.aspx?p=186016

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.